Hagi (foto) va fi avertizat saptamana viitoare de presedintele echipei Galatasaray, Ozhan Canaydin, sa nu mai faca declaratii precum cele de la conferinta de presa de dupa meciul de vineri cu Konyaspor. "Nu am gresit ca sa-mi cer scuze. Am spus doar ca imi pare rau pentru ca am suparat prin declaratiile mele.

insa aceste cuvinte ale mele au fost transmise conducerii clubului sub forma unor scuze", a declarat "Regele" facand referire la criza care a avut loc la inceputul saptamanii in cadrul clubului. Potrivit lui "Hurriyet", un oficial al gruparii a afirmat ca Hagi ar fi fost demis daca nu si-ar fi cerut scuze. "Hagi a facut declaratii prin care si-a depasit atributiile.

Cand a venit la sedinta Consiliului de Conducere a spus ca nu a facut ceva care sa necesite scuze. insa cand a vazut ca lucrurile nu merg bine, cand a inteles expresia de pe fetele noastre, a realizat ca a gresit. Apoi, la sfarsitul sedintei, a spus cuvintele pe care noi le asteptam. Daca nu ar fi existat aceste scuze, nu l-am fi iertat. Eram cu totii extrem de suparati.

Daca nu si-ar fi cerut scuze, acum nu ar mai fi fost unde este", a precizat responsabilul clubului turc.