Praga 2005, GTS Cehia, parte a grupului GTS Central Europe, cel mai important operator alternativ de telecomunicaţii la nivel regional, anunţă achiziţionarea companiei Aliatel Cehia impreună cu subsidiara sa deţinută integral, Aliatel Slovacia.

Prin achiziţia Aliatel, GTS işi intăreşte semnificativ poziţia competitivă şi de lider de piaţă in Cehia şi Slovacia. Tranzacţia, care trebuie supervizată de comisiile anti-trust din cele două ţări va fi finalizată in următoarele săptămani.

“Acestă achiziţie este un pas important in consolidarea poziţiei de lider a GTS Cehia pe piaţa locală, ca şi a grupului GTS Central Europe in regiune”, a declarat dl. Milan Rusnak, Country Manager GTS Cehia.

„Prin această achiziţie Aliatel aduce in grupul GTS o importantă bază de clienţi corporativi şi un număr insemnat de profesionişti din domeniul telecomunicaţiilor.” a mai comentat domnia sa.

“Prin această achiziţie, GTS Central Europe demonstrează forţa sa de factor de consolidare al pieţei operatorilor alternativi de servicii de comunicaţii din regiune.” a declarat dl. Dan Mihăescu Country Manager GTS Telecom.

„Prin această operaţiune GTS Cehia se detaşează ca cel mai mare operator alternativ de servicii de comunicaţii din Cehia, cu o forţă comercială, tehnică şi tehnologică deosebită, compania rezultantă avand o cifră de afaceri de peste EUR 150mil.” a mai spus domnia sa.