Vedetele de pe la noi ar face orice sa mai castige cativa fani. Daca unele se dezbraca pentru revistele destinate barbatilor, altele ar urma exemplele starurilor din strainatate, cum este cazul si Andreei Balan.

Chiar daca Andreea Balan se straduieste sa socheze prin "originalitate”, gurile rele spun ca o copiaza pe binecunoscuta Christina Aguilera. Dupa ce a negat vehement aceste acuzatii, Andreea ne-a marturisit ca ar copia senzualitatea Aguilerei, in special atitudinea dezinvolta a cantarete americane de la Gala Premiilor VMA: "M-as pupa cu Madonna”.

Vedeta internationala nu este singura pe lista preferintelor Andreei, ea declarand ca s-ar saruta si cu regina muzicii pop, Britney Spears. Nu ar accepta insa sa faca acest lucru cu vreo colega de breasla de pe plaiuri mioritice, crezand ca acest lucru i-ar afecta imaginea.

O aparitie Playboy i-ar dauna

Transformarea Andreei a durat ceva timp. A plecat din trupa André cu codite, mai tarziu a devenit o blonda "roz”, iar acum si-a vopsit parul si este bruneta (semanand izbitor cu Christina Aguilera).

Pana in prezent artista nu a acceptat nici o oferta din partea revistei Playboy, considerand ca si-a format deja publicul, iar acest lucru nu ar fi benefic pentru cariera ei. Cu toate ca nu si-a aratat nurii in nici un pictorial, Andreea apare sumar imbracata, in ultimul ei videoclip, "Evadez”.

Nu ar canta manele nici moarta

Dupa ultimul sau videoclip, realizat la propria casa de productie, Andreei i s-a deschis apetitul pentru actorie.

Ea ar accepta cu bratelele deschise un rol daca i s-ar propune, recunoscand insa ca ar trebui sa ia ceva lectii. Pana va primi oferte in acest domeniu, planurile ei de viitor sunt insa altele.

Isi doreste o cariera bine pusa la punct si sa devina "o artista mare in Romania, si de ce nu, afara”, a spus ea. Cu toate ca este acuzata adesea de plagiat, Andreea spune ca "e unica”.

Ea nu s-ar dezbraca nici pentru bani, nici pentru popularitate si nici nu ar canta manele. "Am foarte multi prieteni care canta manele si mi se par niste oameni extraordinari. Insa nu as canta manele nici daca as muri de foame”.