Florin Raducioiu traia o dupa-amiaza linistita la Monte Carlo. Nu aflase ieri, la pranz, de atacurile lui Mutu. Dupa ce a ascultat declaratiile "Briliantului", "Radu" a exclamat "Oh-la-la", apoi s-a dezlantuit.

Libertatea: Ce zici, Florine?

Florin Raducioiu: Ce infantil! Atat ii spun: cand dadeam eu goluri la nationala si jucam in Italia, la Bari, Verona, Brescia sau Milan, el sugea tata lu' maica-sa pe la Pitesti. Bea biberon, facea pipi pe el si-si tragea cacatelul pe nas! Sa-i fie rusine pentru ce a zis despre mine. Poate ca nu mai vorbeam bine, dar eu vorbeam pe teren.

Sa-i spuneti ca mie nu mi-e frica sa spun lucrurilor pe nume! Daca vrea razboi cu mine, o sa-l aiba! Zice ca nu era cazul sa-i spui tu ca trebuie sa mai creasca. Eu mi-am permis sa-i dau un sfat fotbalistului Mutu. E un fotbalist bun, dar trecea printr-un moment delicat si avea nevoie de cuvinte de incurajare. El a inteles altceva si s-a ofuscat degeaba.

Oricum, si eu sunt de acord cu Moldovan: el nu are cum sa fie liderul nationalei!

LibertateaAi avut vreun conflict cu Adrian?

F.R.Niciodata! Stai ca mi-am amintit si cum l-am cunoscut! El juca la Verona si a venit la Monaco, de manuta cu "iubitica" lui, sa ma roage sa-l pun in legatura cu procuratorul care m-a adus pe mine in Franta. L-am ajutat, dar nu stiu ce s-a mai intamplat.

LibertateaIti mai permiti vreun sfat pentru Mutu?

F.R.Daca as fi in locul lui, as sta ca strutul, cu capul in pamant. L-as mai scoate doar cand n-o sa mai fie doar gura de mine si o sa dau si ceva goluri pe gazon. intelegi ce vreau sa-ti zic?! Am dat si eu de doua ori cu piciorul in minge, dar n-am reusit sa "ating" nivelul Domnului Mutu.

Sa scrii cu litere mari, sa nu se supere pe mine Excelenta Sa! Nu i-ar fi rusine sa-i fie! Sa-si vada de treburile lui, sa fie atent la dezintoxicare. Ar trebui sa fie mai responsabil, ca are milioane de fani. Chiar credeti ca isi revine acolo?