Intr-o declaratie acordata astazi pentru site-ul oficial al clubului Dinamo Kiev, presedintele campioanei Ucrainei, Igor Surkis, a facut o dezvaluire socanta: internationalul roman Tiberiu Ghioane a suferit un atac cerebral!! "Ne confruntam cu o mare problema.

Tibi a suferit un atac cerebral! In acest moment, el este internat intr-una dintre cele mai bune clinici din Portugalia, iar rudele lui trebuie sa ajunga linga el. Nu stiu daca va mai putea reveni vreodata pe gazon. Este o mare pierdere pentru noi", a spus Surkis.

"Am probleme foarte grave. Mi-e tare rau!", a declarat pentru ProSport Ghioane, care are o microtromboza la nivel cerebral.

Accidentul cerebral suferit dupa-amiaza de fotbalistul roman, in cantonamentul lui Dinamo Kiev din Portugalia, pare ca nu-i ameninta deocamdata viata, el fiind in stare sa ofere un amplu interviu celui mai puternic cotidian de sport din Romania.

Pe de alta parte, informatiile contradictorii despre starea sanatatii lui Ghioane i-au alertat pe membrii familiei sale, care incearca sa stabileasca primele contacte cu oficialii ucraineni.

Medicii lusitani care il trateaza, ca si cei ai clubului kievean, spun ca este mult prea devreme pentru a da un prognostic referitor la momentul in care fotbalistul roman va reveni pe teren, dar toate informatiile de pina acum converg spre ideea ca Tibi Ghioane nu va mai juca niciodata fotbal.