Surse din PNL-PD au declarat ca democratul Adriean Videanu a castigat confruntarea cu liberalul Victor Orban in sondajele comandate de Alianta pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei. Rezultatele oficiale vor fi anuntate in cateva zile si risca sa genereze noi conflicte intre reprezentantii celor doua partide.

Asta, cu toate ca Orban, intr-o declaratie acordata, recent, ziarului nostru, afirmase ca se va retrage din cursa pentru Primarie daca Videanu va fi preferatul bucurestenilor.

Sigur ca va fi candidatul PNL-PD pentru Primarie, Orban si-a luat in serios, de ceva vreme, rolul si a si demarat o "precampanie" de strangere a 500.000 de semnaturi in sustinerea candidaturii sale si de mediatizare a programului sau electoral.

Mai mult, surse din Alianta spun ca Orban e suparat pe Adriana Saftoiu, consilier prezidential, pentru ca i-ar fi blocat accesul spre media, cu scopul de a-l favoriza pe Videanu.

Orban nu a ezitat, in cateva randuri, sa-si declare disponibilitatea de a candida, chiar si numai din partea liberalilor, desi afirmase ca va respecta protocolul de functionare al Aliantei.