Astral Telecom anunta obtinerea Certificarii pentru sistemul de management al mediului ISO 14001:1996, implementat in cadrul companiei.

ISO 14001:1996 este standardul international pentru sistemele de management al mediului, este promovat de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) si ofera organizatiilor un cadru comun pentru administrarea aspectelor de mediu.

Aceasta certificare conduce la imbunatatirea sistemului de management al mediului si are ca efect facilitarea schimburilor comerciale si imbunatatirea performantelor ambientale la nivel global.

In acelasi timp, compania Astral a primit si o re-atestare a calitatii produselor si serviciilor oferite ceea ce demonstreaza ca, in domeniul calitatii produselor si serviciilor, Astral a impus un anumit standard de calitate la care se raporteaza.

Acest standard se regaseste in valoarea profesionala a intregii echipe Astral, in rigurozitatea, respectul pentru etica si lege si in dorinta de a face lucrurile mai bine si la un nivel de calitate tot mai ridicat.