Pentru cuplul Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana deplasarile la Judecatorie si la Primarie pentru divort si cununie au devenit la fel de obisnuite ca vizitele la stomatolog. O data, de doua ori sau chiar de trei ori pe an, ei isi reinnoiesc juramintele de credinta, apoi se despart cu scandal.

Asa se face ca, desi au divortat la sfarsitul anului trecut, Adriana si Prigoana sunt din nou la un pas de a spune "Da" in fata ofiterului starii civile. Aceasta ar fi a treia casatorie intre cei doi parteneri. Prima a avut loc in toamna anului 2003 si a venit dupa o relatie de concubinaj ce a durat mai mult de un an.

Evenimentul s-a desfasurat in mare secret, iar tanara mireasa a avut parte de o luna de miere in Olanda. La intoarcere, ei se prezentau deja la divort, intentat de Adriana, iar hotararea s-a pronuntat imediat. in ianuarie 2004, Adriana si Prigoana faceau din nou act de prezenta la Primarie, apoi la biserica, pentru a se recasatori.

De aceasta data au organizat o nunta ca-n povesti, cu invitati numerosi, mare fast si o luna de miere in Las Vegas. Dupa trei luni, sotul a intentat un nou divort, dar la scurt timp s-a razgandit si a renuntat la actiune. Nu pentru mult timp insa. in august a introdus totusi divortul, finalizat in toamna anului 2004.

Surpriza, insa! Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotarare, ca nabadaiosii amorezi s-au si impacat. A venit ianuarie 2005 si pregatirile pentru cununie par sa fie in toi. Amandoi sunt temperamentali si orgoliosi, dar si foarte indragostiti unul de celalalt, pentru ca ori de cate ori s-au despartit n-au stat certati mai mult de doua luni.

Fostii soti au petrecut Sarbatorile de iarna impreuna, in afara tarii si s-au logodit din nou, dupa cum povestesc apropiati ai cuplului. Cea de-a treia casatorie urmeaza sa aiba loc fara fastul cu care ne-au obisnuit, fara multi martori si fara ceremonie religioasa, pentru ca au mai trecut deja prin toate astea. Se vor limita la cununia civila.