Fosta gimnasta Oana Petrovschi (foto) a obtinut, in sfarsit, ceea ce si-a dorit. Ea va folosi cei 3.000 de euro pe care ii va primi de la antrenorul Octavian Belu pentru a plati interventia chirurgicala la coloana vertebrala la care trebuie sa fie supusa. Conform declaratiei fostei gimnaste, antrenorul Octavian Belu ii va returna suma de 3.

000 de euro, pe care Oana Petrovschi a revendicat-o in justitie. Aceasta suma reprezinta cota de 30 la suta din castigurile de la concursuri private, pe care fosta sportiva sustine ca i-ar fi dat-o tehnicianului. "Nu mi-a spus domnul Belu ca-mi va returna banii, dar am primit o instiintare, de la Tribunal, in care sunt anuntata ca pe 15 februarie voi primi banii", a declarat Oana Petrovschi.

Aceasta a mentionat ca ar putea fi supusa interventiei chirurgicale. "Pana pe 16 februarie voi primi un raspuns de la o clinica din Ungaria, unde as putea face operatia. E singura mea sansa sa mai fiu sanatoasa si, oricat de riscant ar fi, o voi face", a explicat fosta sportiva.

Sprijinita de Janos Kurko

Finantatorul clubului de hochei pe gheata din Miercurea Ciuc, Janos Kurko, i-a oferit Oanei Petrovschi sprijinul sau pentru a obtine informatiile necesare de la clinica maghiara. "A vorbit cu avocata mea si vreau sa-i multumesc pentru ajutor. Astept raspunsul celor de la clinica", a adaugat ex-gimnasta.

Oana Petrovschi a implinit, sambata, varsta de 19 ani si si-a serbat ziua de nastere impreuna cu familia, la Voiteg, in judetul Timis. "E prima data, dupa 12 ani, cand parasesc Deva si ma aflu impreuna cu familia, rudele si cei apropiati. A fost incredibil de frumos sa fiu cu toti cei dragi", a spus Petrovschi.

Fosta gimnasta a mai spus ca a primit numeroase cadouri si buchete de flori. Printre acestea s-au numarat si cateva obiecte vestimentare primite de la prietenul sau, Edi, care se afla in Germania, unde isi satisface stagiul militar. Oana Petrovschi va pleca, joi, spre Bucuresti.

"Trebuie sa ma prezint la controlul de la Institutul de Medicina Legala, al carui rezultat va constitui proba la proces. Apoi, pe 14 februarie, am fost convocata la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, pentru a fi audiata", a incheiat Oana Petrovschi.