Actriţa britanică Keira Knightley a apelat recent la serviciile unei dubluri, nevrind să işi expună partea dorsală pe peliculă, relatează postul de televiziune Sky News. Persoana aleasă pentru "rol" este o stripteuză romancă de 28 de ani, care lucrează intr-un cabaret din Las Vegas.

Roberta Lorince, fostă balerină originară din Romania, a fost plătită cu 550 de lire sterline pe zi pentru a o inlocui pe actriţa britanică in scenele in care aceasta trebuia să apară dezbrăcată.

Keira Knightley, in virstă de 19 ani, a declarat reporterilor că nu este muţumită de aspectul posteriorului său şi de aceea a apelat la o dublură. Actriţa a selectat-o personal pe inlocuitoarea sa romancă in cadrul unei audiţii organizate in acest scop.

"Am stat o zi intreagă intr-un birou in care tinerele intrau şi se dezbrăcau pentru a fi privite", povesteşte vedeta. "Toate aveau funduri nemaipomenite aşa că am ajuns la concluzia că numai dacă ai ce arăta capeţi curaj să te expui pe peliculă.

Eu nu am ce arăta aşa că am recurs la o dublură", a mai spus actriţa.

Romanca o va inlocui pe Keira şi in scenele in care aceasta trebuie să danseze lasciv, imbrăcată sumar.

Deşi a vizitat mai multe cluburi de striptease şi a urmat chiar şi cursuri in acest sens, actriţa britanică a renunţat in ultimul moment să filmeze scenele respective, fiind nemulţumită de calitatea prestaţiei sale.

"Mi s-a făcut frică şi am renunţat. Nu sint atit de flexibilă şi nu-mi pot contorsiona trupul precum o cerea rolul", a mărturisit vedeta.

Filmul in care va apărea şi stripteuza romancă se numeşte "Domino" şi este biografia romanţată a manechinului Domino Harvey, care a renunţat la cariera pe podium pentru a deveni o justiţiară. In film, personajul interpretat de Keira Knightley se angajează ca stripteuză pentru a desfăşura o anchetă sub acoperire.