"Am plans cand am sunat la agentie si mi s-a confirmat ca am biletul castigator". Sunt vorbele unui om simplu, care a intrat peste noapte in randul milionarilor in dolari. Emotionat, dar nu timorat, castigatorul a acceptat sa vorbeasca pentru cititorii ziarului Libertatea despre ce a simtit cand a aflat ca e marele norocos ori cum a ales numerele care i-au schimbat viata.

Cand l-am intalnit am avut sentimentul ca il cunosc de undeva. Poate pentru ca s-a comportat extrem de natural. Era sigur pe el, ca un om trecut prin multe in viata lui, dar cu mult bun-simt. A acceptat cu greu locul din capatul mesei si cat a vorbit si-a tot framantat mainile muncite. "De un an, am completat aceleasi numere.

Sunt zilele de nastere ale copiilor, ale parintilor mei, sotiei si anul nasterii mele. De obicei nu ma agitam sa aflu imediat numerele extrase, dar duminica abia asteptam sa vad ce numere vor fi extrase. Parca simteam ca am castigat, dar nu imi puteam da seama daca am picat pe schema, ca sansa era de numai 7%.

M-am foit toata noaptea si mi-am pus biletul sub perna, iar a doua zi am plecat la munca", ne-a povestit norocosul bucurestean, inca nerealizand daca ce i se intampla e realitate ori vis. E pensionar, dar munceste cu ziua pe unde apuca, pentru un ban in plus. Multi dintre ei se duc pe bilete de loterie, dar nu in disperare dupa castig, ci din pasiune pentru joc.

El recunoaste ca nu realizeaza exact cat inseamna cele doua milioane de dolari, dar e hotarat sa investeasca banii si sa-i inmulteasca. "Prima data, am sa pun cate o coroana de flori la mormantul mamei mele si al socrului meu. O parte din bani am sa-i donez unui camin de batrani, apoi am sa platesc ratele la casele copiilor si am sa deschid o afacere.

Banii se duc usor si numai cine nu stie cat de greu se fac ii cheltuie pe prostii", s-a destainuit castigatorul. Nu vrea sa se faca mare valva in jurul sau si de aceea a dorit sa-si pastreze ascunse chipul si numele. A scris, in schimb, fara rezerve cateva randuri in Cartea de onoare a Loteriei, pentru toti jucatorii la Loto 6 din 49.