O romanca face recorduri de audienta in Italia. Ea este show-girl in emisiunea de divertisment „Cronici martiene“, transmisa pe Italia1. Toti o stiu drept „Bambola Ramona“ si este renumita pentru generozitatea decolteului sau.

Cei mai inraiti admiratori ai romancei fac chiar pariuri pe seama numarului pe care aceasta il poarta la sutien sau pe dimensiunile bustului. Cei mai multi opteaza pentru masurile 120-60-90.

Blonda, supla si cu un suras angelic, Ramona Cheorleu (acesta este numele adevarat) are mai putin de 23 de ani si in Peninsula e supranumita „Pamela Anderson din Romania“.

Ea este o obisnuita a petrecerilor mondene si cunoaste multa lume buna din show-biz-ul italian. Iar Eros Ramazzotti i-a propus colaborarea pentru un videoclip.

„Chiar asa ne-am si cunoscut. Intr-o zi am primit un telefon de la el si, ca sa ma convinga ca era chiar el, a inceput sa cante. Atunci mi-a propus sa apar in viitorul sau videoclip“.

Nascuta in 10 aprilie 1982 la Piatra Neamt, Ramona a frecventat cursurile unui liceu artistic. Se afla de cinci ani in Italia unde, la inceput, s-a angajat chelnerita la un cunoscut restaurant din Roma.

Dupa aproximativ un an s-a mutat in nordul Peninsulei, la Torino, unde a studiat si a devenit asistent dentar. Dupa cateva luni, l-a cunoscut pe actualul sau prieten, Enrico Artoro, care a indemnat-o sa se lanseze in cariera artistica, devenind agentul ei. La inceput a facut cateva servicii ca model, apoi, in 2003, s-a ivit ocazia de a lucra in televiziune.

Prima sa aparitie a fost in emisiunea „Campioni per sempre“, difuzata de Rai 1. In mai 2004 a fost balerina pentru cateva luni in programul difuzat de Italia 1 „3-2-1 BAILA“. Asa a fost remarcata de Fabio Canino, un jurnalist, gay declarat, care conduce emisiunea de mare succes „Cronici martiene“.

Ramona este fericita ca a fost poreclita „bambola“ (papusa): „Cred ca mi se potriveste. Sunt linistita, scumpa, afectuoasa. Traiesc pentru iubire si sunt o visatoare“. Cea mai mare dorinta a sa, dupa cum a marturisit, este sa-si intemeieze o familie.