751 unitati vandute a reusit, anul trecut, Mitsubishi Motors in Romania, ceea ce a insemnat cea mai semnificativa crestere de pe piata, cu 144 la suta fata de 2003. Performanta a fost atinsa cu ajutorul celor 4 noi modele aduse la noi imediat dupa lansarea internationala: Lancer, Lancer Evolution VIII, Grandis si Colt.

La fel de bine s-au vandut si cele doua Pajero, Clasic si Sport, dar si frumoasele pick-up L200 si Outlander au avut succes. Realizat impreuna cu DaimlerChrysler si lansat in toamna anului 2003, Outlander a si castigat de altfel "Cel mai 4 x 4 SUV al anului". La randul sau, Colt a fost desemnata "Masina anului 2005 in Romania".

Nici la servicii postvanzare Mitsubishi nu sta rau deloc, asa cum a reiesit si din analiza comparativa facuta de Adevarul in urma cu o saptamana. Serviciul "Mondial Assistance Package", conceput pentru a le face viata mai usoara posesorilor romani de Mitsubishi, este disponibil 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana.

Pentru acest an, M Car Trading preconizeaza vanzarea a nu mai putin de 1200 unitati. Tot la capitolul realizari marca Mitsubishi mentionam si castigarea pentru a cincea oara consecutiv a Raliului Dakar de catre constructorul japonez.