La scurta vreme dupa despartirea de Laurentiu Duta, cel care i-a propulsat pe piata muzicala din Romania, Hiena, Soparla si Vierme, adica trupa Animal X, inregistreaza esec dupa esec.

Revista Star dezvaluie faptul ca Soparla a fost nevoit sa schimbe Mercedes-ul pe un Matiz – asta pentru a putea cumpara un apartament in care sa locuiasca impreuna cu iubita lui trecuta de 30 de ani –,

Hiena a vandut Land Rover-ul si acum circula cu masini second-hand, iar Vierme a renuntat la apartamentul inchiriat si s-a mutat impreuna cu Hiena in casa mostenita de acesta de la o matusa generoasa.

„Restructurarile“ pe care le fac cei trei tinerei nu se limiteaza doar la stilul de viata, ci se „intind“ si in activitatea profesionala. Asa au ajuns sa inregistreze un videoclip de doar 2.000 de euro.

Bani irositi, pentru ca piesa, ce nu a fost compusa de Duta, a fost categorisita drept puerila si nu a facut decat sa le scada cota.

Gurile rele spun ca din fosta „Animal X“ nu au mai ramas decat amintirea inregistrarilor de 20.000 de euro si cateva admiratoare care continua sa-i viziteze pe cei care aveau odata succes.