Romexterra Bank, opereaza in majoritatea oraselor mari din tara prin 33 de sucursale si agentii si are un profil de banca universala.

Gama extinsa de servicii si produse de calitate, se adreseaza atat persoanelor fizice si IMM, cat si companiilor mari.

Incepand din februarie 2005, clientii bancii, posesori de Mastercard si Maestro, vor putea beneficia de standardul 3D Secure, care presupune cel mai inalt grad de securizare a platilor prin Internet, ca urmare a inrolarii in acest sistem a bancii emitente, comerciantului acceptator si a utilizatorului de card.

“SecureCode functioneaza pentru tranzactiile efectuate prin intermediul Internetului, intr-un mod similar codului PIN pentru tranzactiile la bancomat.

Inaintea autorizarii unei plati online pe Internet, ROMEXTERRA BANK si MasterCard se asigura de identitatea clientului, solicitand introducerea unui nume utilizator si o parola cunoscuta doar de persoana care acceseaza serviciul” precizeaza Daniel Indreica, Director Directia Carduri - Romexterra Bank.

Lansarea serviciului 3D Secure vine in intampinarea clientilor Romexterra Bank si reprezinta un sistem de maxima siguranta a autentificarii tranzactiilor prin intermediul Internetului.