Ca la fiecare sarbatoare, televiziunile se intrec sa atraga cit mai mult public. Sfintul Valentin, produs importat care se respecta, este una dintre aceste ocazii. Editii sau emisiuni speciale, transmisii in direct de la concerte ori de pe pirtiile de schi, toate sint instrumente, mai bune sau mai putin bune pentru a atrage audienta.

Programul cel mai amplu va fi prezentat de Antena 1. Televiziunea din Baneasa propune trei zile consecutive de editii speciale. Mihaela Radulescu si “Duminica in familie” au dat tonul inca de ieri. In cadrul emisiunii, ea a invitat perechi de toate felurile, de la cupluri vechi la cele noi, precum si unul interrasial.

Ca in orice emisiune de Valentine’s care se respecta, Mihaela a avut si doi tineri care sa se casatoreasca in direct.

Emisiunea speciala de luni este “Cei mai frumosi ani”. Crina Matei si invitatii sai vor cinta toata seara numai melodii de dragoste cunoscute, interpretate de Matilda Pascal Cojocarita si sotul ei Stefan Cigu, alaturi de Nicola si Mihai Alexandru, Anastasia Lazariuc, Mihai Constantinescu, Luminita Anghel si Ovidiu Komornyik.

Restul vedetelor Antenei 1 pleaca la munte. Pirtia Sorica de la Azuga va fi gazda “Revelionului Indragostitilor”. Participantii sint invitati la concursuri gen cea mai frumoasa saritura cu schiurile, cel mai frumos costum, concursul de Big Air (sarituri cu snowboard-ul).

Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu vor schia alaturi de invitati, iar Vlad Ionescu va face transmisiuni in direct de pe pirtie. Seara, Mircea Badea, Crina Matei si Mihai Gidea vor da startul muzicii si dansului pentru petrecerea de an nou al indragostitilor.

Valentin impaciuitorul, in direct la Teo

Cum Teo nu putea sa stea degeaba tocmai de Valentine’s Day, editia speciala a emisiunii sale va aduce pe sticla perechi cunoscute, perechi ciudate, dar si perechi pe cale sa se destrame, pe care va incerca sa le impace. Toti invitatii lui Teo vor vorbi despre nebuniile si “hachitele” iubirii. Emisiunea se va desfasura sub sloganul: “Da-ti drumul la iubire”.

Calatorie in timp la TVR

TVR 1 prezinta un program specific dedicat Zilei Indragostitilor. Nae Lazarescu si Vasile Moraru vor fi reporteri TVR si vor face o incursiune printre povesti de dragoste din toate timpurile. Ei vor ajunge pe rind, in epoca de piatra, pe frontul razboaielor daco-romane, in Verona lui Romeo si a Julietei, la Castelul lui Dracula, la o nunta de inceput de secol XX, ba chiar undeva in anul 2555.

Scenetele vor fi interpretate de actori cunoscuti precum Adriana Trandafir, Magda Catone, Marilena Chelaru, Anca Sigartau, Camelia Zorlescu, Marius Bodochi, Eugen Cristea, Marius Rizea, George Ivascu si Adrian Enache.

Tradati in dragoste la PRIMA TV

Fara sa aiba o editie speciala, Ernest si detectivii sai intra in povestea unei casnicii cu probleme. Cristina are 27 de ani si este agent de asigurari, iar sotul ei, 28 de ani, este comerciant. In urma cu sapte ani, cei doi si-au intemeiat o familie si au impreuna doi copii, o fetita de opt luni si un baietel de cinci ani.

Cristina crede ca e inselata, iar detectivii lui Ernest vor incerca sa afle adevarul.

Radio: Intre guerrilla si papuci

De cind Valentine’s Day beneficiaza de o atentie din ce in ce mai mare, radiourile par sa se simta foarte bine in aceasta zi. Fiindca este un prilej de a-si scoate vedetele in strada sau macar de a inventa tot felul de stratageme pentru a aduce cit mai multi ascultatori in direct.

Dobrovolschi e in guerrilla iubirii

Chiar daca cei de la Radio Guerrilla nu se bucura foarte tare ca prea multi romani au uitat de Dragobete din pricina Valentine’s Day, s-au gindit sa sarbatoreasca ziua cumva. Asa ca “Guerrilla pentru doi” se va ocupa de cei care inca nu sint impreuna. Iar Dobrovolschi va face pe Cupidon, bascuta roz a postului potrivindu-se si mai bine de aceasta data.

Pe parcursul intregii zile, “Imperechetorul” se va ocupa de “blind dates” intre ascultatori, premiul fiind o excursie la munte unde se poate intimpla orice.

Cele mai multe saruturi pe Kiss FM?

In acest an, Kiss FM va incerca din nou sa bata un record la sarut. In timpul concertului special Directia 5 si Krypton, echipa Kiss va aduna la un loc cit mai multe perechi de pupaciosi. Scopul este stabilirea Recordului National la Sarut Simultan. Kiss FM a alcatuit si un top al vedetelor sale cele mai dorite de femei. Pe primul loc au fost, bineinteles, Circotasii, urmati de Cristi Nitzu.

Din pacate, admiratoarele nu s-au ales decit cu invitatii la petrecerea de pe pirtia de la Predeal si cu poze ale preferatilor.

ProFM: Dragostea creeaza dependenta

Toti Don Juanii romani au sansa sa se afirme la ProFM astazi. Cei care cred ca detin secretul atragerii femeilor si ca merita apelativul “aspirator de femei” pot cistiga... un aspirator.

Motoul zilei este: Crezi in dragoste la prima vedere sau e nevoie sa mai trec o data? Si Info Pro a pregatit ceva special: cei care s-au saturat de burlacie vor trebui sa convinga de faptul ca idila lor este cea mai frumoasa pentru a cistiga o pereche de verighete.

Radio Total da papucii

Pentru toti cei care au avut recent suferinte din dragoste, Radio Total ofera o alinare. Vedete invitate de-a lungul intregii zile vor oferi cite o pereche de papuci de mers mai departe cu incredere. Gina Pistol, Catalin Botezatu, Calin Goia de la Voltaj, Delia Vrinceanu, Lucian Mindruta, Mihai de la HI-Q sau arbitrul Ion Craciunescu vor fi la post pentru a nu rata nici un indragostit ranit.