Portofoliul produselor tip card al Romexterra Bank se va mari luna aceasta, prin lansarea cardului VISA Business Electron, adresat persoanelor juridice si a cardului VISA Gold, adresat persoanelor fizice. VISA Gold este un produs din clasa “premium” care se adreseaza persoanelor fizice cu venituri mari si foarte mari.

Clientii care vor opta pentru aceste carduri vor beneficia de un mijloc comod si rapid de acces la fondurile lor, in tara cat si in strainatate.

Sporirea portofoliului de carduri VISA vine in intampinarea cererii existente pe piata din Romania, pentru plata fara numerar.

VISA Business Electron si VISA Gold vor servi un mare numar de clienti, consolidand astfel relatia bancii cu persoanele fizice si juridice.

Ambele tipuri de card vor fi disponibile in toate cele 33 unitati teritoriale ale bancii, la sfarsitul lunii februarie. Obtinerea oricarui card VISA Business Electron sau VISA Gold se realizeaza prin completarea unor formulare specifice.

Clientii doritori, vor putea folosi cardurile mai sus mentionate, la toate bancomatele din Romania si din strainatate, platind bunuri si servicii in orice locatie care afiseaza sigla VISA Electron, respectiv VISA.

Romexterra Bank ofera un pachet foarte atractiv pentru aceste carduri:

- comision pentru tranzactii comerciale: 0% in Romania

- cele mai reduse taxe de emitere si administrare

- cardurile vin in intampinarea clientilor cu o gama larga de servicii adaugate: asigurari de calatorie si consultanta medicala si juridica, oferite pe perioada deplasarilor in strainatate.