Incepand de luna aceasta, ARBOmedia deruleaza pe 30 dintre site-urile aflate in portofoliul sau o campanie de publicitate ce utilizeaza un format nou, exploatat in premiera nationala in publicitatea online din Romania.

Formatul inovator combina doua tipuri de publicitate folosite pana acum separat: videoclipul si bannerul care isi pastreaza pozitionarea relativa in momentul derularii (sticky ad cu video streaming incorporat, in limbaj de specialitate).

Campania, al carei beneficiar este clientul SEAT, se deruleaza in perioada februarie – martie 2005.

Bannerul reprezinta oglinda campaniei TV de lansare a noului SEAT Toledo si a fost creat in colaborare cu Webdev, avand sunetul original, optiuni de derulare, oprire, sau inchidere.

“Aceasta campanie ilustreaza tendintele generale ale clientilor de publicitate din Romania in ceea ce priveste investiitile pe internet in 2005.

Si anume de a integra comunicarea online in strategia de comunicare globala a companiei, de a explora posibilitatile internetului ca mediu publicitar si de a apela la formate mari, care, chiar daca sunt mai scumpe decat celelalte, au impact mult mai mare.” declara Calin Rotarus, Online Sales Director ARBOmedia.

Despre ARBOmedia

Compania ARBOmedia functioneaza pe piata romaneasca din anul 1995 ca filiala a celei mai mari regii de publicitate multimedia independente din Europa, cotata la Bursa din Frankfurt din anul 2000 si reprezentata in 7 tari europene (Germania – sediul central, Cehia, Polonia, Romania, Slovacia, Spania si Turcia).

In Romania, ARBOmedia gestioneaza in prezent spatiul publicitar a peste 180 de canale de media - 4 statii TV, 16 de titluri de presa centrala, 39 de titluri de presa locala si peste 120 de web-site-uri.

Serviciul de vanzare de publicitate pentru internet a fost lansat de ARBOmedia in Romania in septembrie 2001.

Piata de internet este in continua dezvoltare in Romania si o data cu ea si portofoliul online al ARBOmedia, care numara in prezent peste 120 de site-uri in numele carora compania vinde spatiu de publicitate.

www.wall-street.ro, www.romanianleader.com, www.tucashow.ro, www.doizece.ro, www.baniinostri.ro, www.revistabilant.ro sau www.markmedia.ro sunt doar cateva dintre site-urile care au devenit partenere ARBOmedia in ultima perioada.