Cui foloseste Tatulici? Mie, tie, Realitatii TV. In biroul lui de director de programe m-a intrebat: „Stii sa administrezi o emisiune de un milion de dolari?“. Am ramas mut. Tatulici stie ce-i milionul si stie sa te reduca la tacere.

Tatulici?

Deranjez cu personalitatea mea superagresiva. Sint o natura plina de atitudine. Relatia cu mine nu este deloc comoda. Cind cineva nu-mi place ce face, ii spun adevarul in fata.

Reprosuri personale

Ce ai vrea, sa-mi pun cenusa in cap pentru ca un ziarist sa scrie un material intr-un ziar? Nu sint masochist.

Raducanoiu? Stoica?

Subiecte obisnuite, abordate mai mult sau mai putin bine. Si sa stii ceva, nu vad de ce Istodor ar trebui sa fie judecatorul carierei mele.

Daca ai stii ca la Raducanoiu am primit o informatie falsa de la Craiova: „Copiii lui sint buni“? Cui sa te decontezi? Sa mai faci o emisiune pentru asta? Cui sa explici ca filmul cu Caritas a fost realizat de o companie privata si eu am facut o prestatie acolo numai fiindca nebunul de Stoica nu vroia sa stea de vorba decit cu mine?

Am facut un reportaj ce mi se spunea ca se va difuza pe televiziuni straine, ca apoi Sirbu sa-l vinda la TVR. Tot folclorul cu banii nu ma priveste. Uita-te la fi(l)m acum, nu mai calca pe urmele bocancilor altora numai fiindca ti-e mai comod.

Patronii de televiziune

Oameni cu o maturitate relativa in relatie cu tranzitia pe care o parcurgem. Dar plasarea pe aceasta pozitie, de judecat patronii, nu este foarte corecta. Si noi ne-am maturizat in acelasi ritm. Ei au banii, vor sa faca un proiect. Tu ai abilitati profesionale si poti sa le realizezi proiectul. Dar, dupa aceea, ei descopera ca pot sa se joace si se joaca incit distrug proiectul.

Au propensiunea, ca la Tele 7abc, ca televiziunea este o fabrica de pantofi.

In frunte mereu

Eu nu am vrut niciunde. Nici la Tele 7abc, nici la Realitatea. Dumneavoastra credeti ca eu stau pe o strada cu femei care gatesc ciorba, iar eu sint femeia care face cea mai buna ciorba de pe strada? Nu, este vorba de un nivel profesional, este vorba de o atitudine fata de emisiuni cu buget mare. Eu sint un cetatean care a facut emisiunile cu cel mai mare buget din Romania.

Oamenii iti dau bani fiindca cred ca poti sa faci audienta. Trebuie sa stii meseria. Eu am fost chemat.

Banii

Este de un prost gust ingrozitor sa ma intrebi despre asta. Mi se pare un recul mitocanesc dus in capitalism. Traiesc modest. Eu trebuie sa traiesc modest. Nu am voie sa maninc in exces. Am diabet. Sint un om de 57 de ani care nu are prea multe placeri stind 12 ore pe zi la televiziune. Un pic de sport, lecturi, vacanta, atit.

O familie linistita, confortabila, un grup de prieteni cu care joc rentz.

Am vazut o colaborare cu PSD

Nu vedeti bine. Eu personal nu am colaborat cu PSD.

Firma dumneavoastra

Asta-i altceva. Este iarasi o abordare mitocaneasca asupra unei realitati capitaliste noi. Daca dumneavoastra aveti o firma si firma lucreaza pentru cineva, iar respectivul pierde alegerile sau nu, dumneavoastra deveniti mai smenar sau mai destept.

PSD nu ar fi colaborat cu oricine

Eu nu sint anonim. De aici, trageti concluziile.

Celebritate

Celebritatea presupune sa stai de vorba cu un ziarist care o tine langa de 15 ani. Celebritatea inseamna sa stai de vorba cu un ziarist si sa te intrebi: „Dom’le, omul asta mai are si altceva in cap legat de tine?“.