Nicoleta de la HI-Q se indeasa sa puna si ea intrebari celor doua fete iesite la agatat de vedete, pe ACASA TV: „Enumerati un hobby al lui Alexandru Papadopol“. Apoi pune frina discursului, isi da seama ce intrebare tuta i-a iesit pe gura si da sa se corecteze, dar se-neaca de ris, de una singura. „Enumerati, ha, ha, mai multe hobby-uri, haa, ale lui Papadopol...

“ si iese din cadru zgiltiindu-se de ris, de parca ar fi facut cine stie ce poanta irezistibila, nu o simpla, banala, graitoare gafa.

„Nasul“ Radu Moraru intreaba catre sine si catre cei doi invitati ai sai, Victor Ponta si Radu Berceanu, de ce-o fi zis Emil Boc ca Gusa va candida la primarie. Apoi tot el raspunde, si Ponta ii tine isonul, ca probabil e o consecinta a cazaturii pe care a suferit-o in emisiune la Andrei Gheorghe.

Victoras e incintat de gaselnita, chicoteste diabolic si repeta: da, da, voiam sa zic si eu ca de la cazatura i s-a tras...

Tot am zis ca las Observatorul in pace, dar in fiecare zi echipa vioaie de la stirile ANTENEI 1 se evidentiaza curajos. Deunazi, numai ce-l auzim pe Lucian Mindruta: „Continuam Observatorul cu o caramida de bani!“.

Acum, domnule Mindruta, stati sa ne-ntelegem: ce-ati vrut, de fapt, sa ziceti? Continuati Observatorul daca va platim noi, telespectatorii, o caramida de bani? A cheltuit patronul o caramida de bani ca sa aveti dumneavoastra Observator? Ati mai adaugat o caramida in zidul de bani al Observatorului? Suna misterios si incitant, oricum ar fi!

La stirile de pe N24 se transmite un reportaj de la funeraliile lui Hariri. Aflam ca pe pancarte, indoliatii au scris (citez intocmai ce mi-au auzit urechile la N24!): „Dumnezeu este cel mare, Hariri ii este placut lui Dumnezeu“. Cea mare este gradina traducerii din limba araba si multi i-au sarit gardul, iar mie nu mi-a fost placuta urechii o asemenea traducere.