Tornado Sistems este distribuitor autorizat IBM, de la inceputul acestui an. Astfel oferta Tornado Sistems s-a largit cu noi categorii de produse IBM: notebook-uri si accesorii, statii de lucru, servere, videoproiectoare, monitoare CRT si LCD.

"Urmarim sa ne dezvoltam constant portofoliul cu produse inovative si solutii avansate, cum este si cazul celor oferite de IBM, cea mai mare companie IT din lume fiind un reper in economia globala a ultimilor 80 de ani.

Pe langa cresterea cotei de piata a companiei noastre, vizam si consolidarea unor programe de marketing fluente pentru a oferi prin intermediul partenerilor nostri o solutie completa, la cererea clientilor si pe masura asteptarilor acestora.", a declarat Eugen Lepadatu, director general Tornado Sistems. "

Pentru IBM, o directie strategica de dezvoltare este intarirea prezentei in segmentul de IMM-urilor. "Acest segment de piata este adresat, indeosebi, de firme mici si medii ce lucreaza, in mod traditional, cu distribuitori ce au o paleta larga de produse. Tornado Sistems este una dintre companiile romanesti cu o prezenta consistenta si constanta in piata de distributie.

Capabilitatile ei financiare, reteaua extinsa de parteneri pe tot cuprinsul tarii faciliteaza prezenta IBM in toate mediile de afaceri si astfel, numarul de parteneri din Romania ce pot sa livreze solutii IBM va creste considerabil in perioada imediat urmatoare", a declarat Gabriel Ciucu, PCD & System Sales Manager, IBM Romania.