Una dintre cele mai importante companii de pe piata romaneasca de media, MindShare, are un nou lider. Oana Petroff este noul Managing Director al Mindshare Media.

Numirea Oanei Petroff a fost anuntata ieri de catre Alex Herdt, CEO Ogilvy & Mather Group Europa Centrala si de Est. Oana Petroff il inlocuieste pe Ovidiu Florea care a luat decizia de a parasi compania si de a se indrepta spre alte provocari profesionale.

Oana se bucura de o experienta de aproape 10 ani in domeniul media, ultimii 7 ani dedicandu-i profesional companiei MindShare.

Ea este prin excelenta un om de echipa, cu abilitati remarcabile in domeniul Client Service, calitati prin care a nascut apreciere atat din partea colegilor, cat si din partea clientilor cu care a colaborat de-a lungul timpului.

Expertiza Oanei Petroff dobandita in toate directiile de activitate – elaborare de strategii, media buying si planificare media – este dublata de o intensa pregatire teoretica prin participarea la nenumarate sesiuni de instruire si specializare, desfasurate atat in cadrul retelei MindShare, cat si in afara acesteia.

In ultimii ani, Oana a lucrat ca Media Group Director pe unul dintre cele mai mari conturi ale agentiei, coordonand in aceasta calitate echipele de lucru atat din Romania, cat si din alte patru tari din Europa Centrala si de Sud.