Cu exceptia Laviniei Sandru, femeile promovate de Traian Basescu i-au ramas credincioase.

Lavinia Sandru face politica. A parasit circul pentru copii si a intrat in lumea spectacolului pentru oameni mari. Trebuie sa fii tare cusurgiu sa nu recunosti ca este o femeie frumoasa. Ochii mari, expresivi, genele usor intoarse, trasaturi delicate, o voce calda sint insusiri care o deosebesc pe Lavinia de multe alte femei-politician. Despre ea se stiau putine lucruri pina de curind.

Dintre acestea, ca a avut oarece activitati la Circul Globus, a intrat in PD, a fost invitata de citeva ori la emisiunile TV dedicate femeilor in politica, l-a sustinut pe Cozmin Gusa, a anuntat ca se marita, a rupt-o cu PD-ul, s-ar putea sa divorteze inainte de maritis, a fost chemata inapoi in partid de Traian Basescu, a refuzat. Totusi, altceva o face pe Lavinia cu adevarat interesanta.

Tradarea. Ea, alaturi de Anca Boagiu, Adriana Saftoiu, Mioara Mantale, Elena Udrea sau Roberta Anastase reprezinta parti ale strategiei politice a lui Traian Basescu. Atit ca primar general, cit si ca presedinte al PD, Basescu a avut grija sa se inconjoare de femei si sa le promoveze. Si a demonstrat ca in politica acestea pot fi utile, dar mai ales credincioase.

Mult mai fidele decit pot fi barbatii. Fiecare dintre cele enumerate mai sus este considerata ca facind parte dintre „oamenii lui Basescu”. Iar presedintele nu prea a avut motive sa se plinga de femeile sale. Pina la episodul Lavinia.