Gina Pistol se fereste de barbatii insurati si saraci, insa nu si de cei care au probleme sexuale. La nevoie, ar scoate bani pentru pastile de Viagra. Conform revistei "LQ", desi are in prezent un iubit, Gina nu vreau sa vorbeasca despre el. Pana acum nu a avut decat doua relatii serioase.

Referitor la faptul ca ar fi geloasa, ea spune ca atunci cand iubesti pe cineva trebuie sa-l ai sub observatie. "Cand tin mult la cineva imi place sa roiesc in jurul lui, sa fiu asemenea unui satelit in jurul Pamantului.

Iar el trebuie sa-mi acorde toata atentia. Sunt olteanca si am pretentiile mele. Asta e, cui ii convine - bine, cui nu - la revedere", spune Gina. Isi castiga singura existenta de la 18 ani. A fost operator xerox, apoi vanzatoare la o firma vestita de articole sportive.

La scurta vreme a devenit vedeta "Playboy", dar si prezentatoare la emisiunea "Nu suntem blonde" (National TV), asa ca nu duce lipsa de bani. "E normal ca si el sa aiba lovele in cont, sa ma rasfete, sa-mi cumpere cadouri, sa ma duca la restaurant. Ar fi culmea sa fie mai sarac decat mine!", mai spune Gina.