Muzeul Taranului Roman organizeaza, in perioada 25 februarie - 2 martie, traditionalul Targ al Martisorului, ajuns la cea de-a IV-a editie.

La targ, care va fi deschis zilnic intre orele 10,00 si 19,00, vor participa aproape 170 de expozanti - studenti si absolventi de la universitatile de arta plastica, de la Arhitectura, elevi de la Liceul de Arta Plastica ''Nicolae Tonitza'', dar si mesteri ale caror creatii pot fi daruite de Martisor.

Organizatorii spun ca martisoarele oferite spre cumparare vizitatorilor se vor evidentia prin ''bun gust, inspiratie, inventivitate, ingeniozitate, inteligenta, frumusete, umor. Ele constituie unicate, iar raportul pret-calitate va fi foarte bun, in favoarea cumparatorului''.

In plus, Galeria de Arta Taraneasca a Muzeului va fi un loc bine pregatit si extrem de potrivit pentru a-si intampina cumparatorii cu o mare varietate de alte daruri posibil a fi oferite de 1 Martie, dar si de Ziua Femeii pe 8 Martie.

De asemenea, Libraria Muzeului pune la dispozitia vizitatorilor o gama larga de publicatii - albume, cataloage, afise, pliante, reviste, carti postale, CD-ROM-uri, CD-uri, casete video si audio etc. -, aparute atat sub sigla Muzeului Taranului Roman, cat si a unor edituri de prestigiu.