Alianta D.A. l-a propus primar pentru Bucuresti pe Adrian Videanu. Nu stim cum se va descurca Adrian Videanu ca primar de Capitala, in caz ca va fi ales, mai ales ca Bucurestiul nu seamana nici pe departe cu o padure. Padurea este locul in care Adrian Videanu a excelat in ultimul timp, si nu ca taietor de lemne, ci ca tragator de sfori la Directiile Silvice.

Adriean Videanu + George Capanu = love, lovele, loviste

Påna saptamåna trecuta, George Capanu mai detinea functia de director al Directiei Silvice Alexandria. Toata lumea stie ca a fost omul de casa al lui Filip Georgescu, fostul director al Romsilva si fost vicepresedinte al AGVPS, care a taiat paduri si a spånzurat salbaticiuni, cåt a vrut muschiul lui. Capanu a fost un pesedist inrait, care a facut pe fata politica PSD-ului.

Coalitia guvernamentala a uitat trecutul sau odios si vicepremierul Adriean Videanu a batut cu pumnul in masa, pretinzånd ca-l vrea director tehnic la Directia Silvica Bucuresti. Lumea a amutit si Flutur s-a ascuns in spatele lui Frunzaverde, fiind nevoit sa accepte politica de diktat a democratului Videanu.

|ncålceala asta cu atribuirea in conditii dezastruoase a fondurilor de vånatoare, este opera directorului George Capanu, care a actionat la ordinele directe ale ministrului Ilie Sårbu. |n 2002, George Capanu, mai era inca directorul Directiei Productie, Vånatoare si Salmonicultura din Regia Nationala a Padurilor-Romsiva.

In 2001, el a incheiat contracte de comision cu 30 de firme organizatoare de vånatori. El este cel care a elaborat planurile de gestionare durabila pentru ursul brun si cerbul comun. Atåt de durabile, incåt din 2001, påna in toamna trecuta, s-au mai evaporat vreo doua mii de ursani.

El este cel care a intensificat activitatea de prevenire si combatere a braconajului, impreuna cu Ministerul de Interne. Atåt de eficient a facut-o, incåt o parte semnificativa dintre braconieri au devenit chiar generalii de Interne si cadrele din Politia de Frontiera. Totusi, in nemernicia lui, Capanu a recunoscut ca s-au facut presiuni pentru incheierea unor contracte pentru clientii puterii.

Acum, de cånd a ajuns clientul noii puteri, Capanu o va lua de la capat si face ce stie el cel mai bine: sa execute, fara sa comenteze. Nu de alta, dar are si Alianta vånatorii ei. Partea proasta, este ca guvernul a inceput sa semene cu o loviste, in care vånatorii sunt democratii, iar vånatul, liberalii.