Cunoscutul designer Catinca Roman se pregateste sa-i ia locul lui Alice Nastase, cea care a ocupat pret de trei ani postul de redactor sef al revistei Tabu.

Cu toate ca fiica politicianului Petre Roman ne-a declarat:

"Deocamdata nu m-am gandit la aceasta posibilitate. Pana nu primesc o oferta, in mod oficial, nu comentez in nici un fel. Nu cunosc continutul ofertei celor de la Tabu si ca atare nu ma pot pronunta". reprezentanti ai revistei ne-au marturisit ca una dintre variantele pentru postul ramas momentan vacant este totusi Catinca.

Ea urmeaza sa prezinte, zilele urmatoare, un proiect consiliului de administratie al trustului, urmand ca acestia sa se decida in cursul saptamanii viitoare. Va amintim totusi ca momentan, Catinca este una dintre colaboratoarele revistei, ea conturand in paginile acesteia pictorialul principal, precum si o rubrica de moda.

Una dintre cele mai apropiate aparitii mondene la care va participa Catinca, in calitate de creator de moda, este Festivalul de la Iasi care va avea loc in luna aprilie, unde va prezenta o colectie pentru iarna 2006.