Baronul Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea, s-a suparat atit de rau pe seful sau de partid, Adrian Nastase, incit a ordonat sa fie evacuate toate tablourile acestuia din sediul filialei.

Desi l-a declarat, prin intermediul presei, “cirpa KGB-ista” si a spus ca este depasit din punct de vedere biologic, Marian Oprisan il vrea acum tot pe Ion Iliescu la sefia PSD si, in consecinta, tablourile acestuia troneaza la loc de cinste pe peretii sediului, alaturi de cele ale deputatului Miron Mitrea, mentorul politic al sefului PSD Vrancea.

Intr-un gest teatral, in fata jurnalistilor, cel mai cunoscut baron pesedist a aruncat ieri si fotografia lui Adrian Nastase pe care o tinea in biroul sau de la Consiliul Judetean, alaturi de portretele lui Iliescu si Cuza, pe care ii considera “primii barbati politici”.

O data cu declararea lui Nastase persoana non grata in Vrancea, Marian Oprisan a anuntat ca si-a depus candidatura pentru sefia organizatiei locale, dar tinteste la o functie si in conducerea centrala.

Este de asteptat ca el sa candideze de unul singur pentru sefia organizatiei din Vrancea. La precedentele alegeri din 2003, atunci cind era autosuspendat din functie ca urmare a scandalurilor cu iz de coruptie in care a fost implicat, adversarii lui au recunoscut ca au candidat “de forma”, mai ales ca baronul a obtinut aproape unanimitate la alegerile interne din cele 70 de organizatii locale.