Catrinel Sandu se va muta in America, pentru ca acolo traieste iubitul ei, tenismanul Gabriel Trifu, relateaza ultimul numar al revistei Story. Toate aceste planuri sunt insa de viitor. In acest moment Catrinel se pregateste de o noua emisiune la National TV, "Hai la Bere". Catrinel radiaza acum de fericire, zambeste mai tot timpul si singurul subiect de conversatie este Gabi.

"Acum traiesc o poveste frumoasa, in care, dupa foarte mult timp, ma simt femeie". Au o relatie foarte scumpa: biletele de avion costa aproape 1.000 de euro pe luna, iar telefoanele depasesc cu mult sume cu multe zerouri. "Aceste lucruri ne tin deocamdata impreuna. Am nevoie sa comunic cu el, sa-i aud vocea". Pentru prima data simt expresia «barbatul vietii mele»".

Daca se va muta in America, are planuri mari: "Sunt doua lucruri care as dori sa mi se indeplineasca: sa fiu coregraf, sau daca ma mai tin "balamalele" pana atunci, sa dansez intr-o companie mare cu dans contemporan sau sa deschid o scoala de balet", a mai spus vedeta.