Hotnews: 10 miliarde de la Guvern pentru curatirea zonelor calamitate din Timis

de     HotNews.ro
Joi, 12 mai 2005, 0:00Guvernul a alocat joi 10 miliarde de lei bugetului judetului Timis, pentru realizarea masurilor urgente privind deratizarea si dezinfectarea zonelor inundate. Suma provine din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2005.
Guvernul a aprobat acordarea unui ajutor umanitar cu titlu gratuit, in limita sumei de 5 miliarde lei, constand in 150 tone motorina necesara functionarii utilajelor de drenare din zonele afectate de inundatii din judetul Timis.
Motorina va fi scoasa de la Administratia Nationala a Rezervelor de Stat, reintregirea stocului urmand sa fie facuta in anul 2006.
Transportul motorinei se va efectua in regim de urgenta cu mijloace auto specializate ale unor societati comerciale angajate de Administratia Nationala a Rezervelor de Stat, care va suporta si cheltuielile legate de incarcare si transport.
Schimbarea destinatiei produsului acordat ca ajutor din rezervele de stat este interzisa si atrage, dupa caz, raspunderea civila, administrativa, disciplinara sau penala.


31 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version