Baietii de la Cassa Loco au compus o melodie pentru Festivalul de Moda de la Iasi, designerul care a solicitat compozitia fiind Norina Betea. Catinca Roman a preferat doar sa-si trimita colectia, fara a-i onora pe organizatori cu prezenta.

CREATOAREA LOCO. Colectia propusa de Narcisa Sugar, in ultima seara a Festivalului de la Iasi, se adreseaza metrosexualilor. Ce este un metrosexual? Un orasean aflat in permanenta in pas cu moda, preocupat de forma lui fizica, de hainele pe care le imbraca, dar si de accesoriile care trebuie sa fie musai de calitate.

Manechinii au fost alesi pe spranceana, prezentand, cu un aer de macho, tinutele elegante, sacoul fiind piesa de rezistenta. Ni s-a parut amuzanta ideea lui Lucian Pop, care si-a zis ca n-ar fi rau sa-i foloseasca pe post de manechini chiar pe colegii lui de facultate, tot designeri de profesie, indiferent ca au ceva kilograme in plus, iar inaltimea cu mult sub medie.

Cat o priveste pe Norina Betea, fetele au defilat pe podium pe muzica baietilor de la Cassa Loco. Leonard, Bogdan si Cosmin compun in mai multe stiluri, de la hip-hop sau house pana la muzica rock si ambientala. Am mai aflat ca intre creatoarea de moda si solisti va exista de acum incolo o stransa colaborare, caci Norina le va realiza costumatiile de scena.

FUSTA-MINUNE. Anul acesta s-a renuntat la ideea de prezentatoare, cele doua seri ale evenimentului fiind deschise, cu doar cateva vorbe de duh, de moldovencele-vedete Andreea Marin si Irina Pacurariu. Ce modele trasnite au mai fost propuse? Fusta-gogosar, fusta-pantalon, cravata prinsa in nasturii sacoului...

PROIECT. Catinca Roman, fiica politicianului Petre Roman, si-a trimis la Iasi creatiile, fara a-i onora pe organizatori cu prezenta, pe motiv ca este ocupata pana peste cap cu revista Tabu, unde este redactor-sef.

Ca picanterii va spunem ca Andreea Raicu, vesnica mireasa a prezentarilor de moda, zice ca nu se gandeste inca la maritis, in timp ce Irina Schrotter, organizatoarea show-ului, are un alt proiect. Nu este vorba despre o noua prezentare de moda, ci de ideea de a deveni mamica pentru a doua oara.