Infringerea suferita de Farul in finala Cupei Romaniei in fata lui Dinamo (0-1) a stirnit un imens scandal in tabara constantenilor. Cu Pascovici si Todoran in rolurile principale. Prestatiile lor din partida de miercuri sint privite cu suspiciune de colegi si conducatori.

Intimplator sau nu, antrenorul Petre Grigoras i-a schimbat pe cei doi jucatori in repriza secunda, dupa ce le-a sugerat la pauza ca nu se prea omoara cu firea.

Intre reprize, patronul Farului, Gheorghe Bosinceanu, a mers la vestiarul echipei sale si l-a avertizat ferm pe Pascovici.

Jucatorul povesteste: "Domnul Bosinceanu m-a luat de o parte si mi-a zis Bai, Cosmine, ai grija cum joci, ca e vraiste pe partea ta! Am auzit ca te-a cautat Dinamo si stiu ca Borcea vrea sa dea pe tine 500.000 de dolari. Eu i-am spus sa nu-si faca griji, fiindca nu ma mai intorc niciodata la Dinamo.

Nici pentru un milion de dolari. Mai am contract doi ani contract cu Farul si as pleca doar in strainatate de la Constanta. In Romania nu mai poti juca slab, ca imediat esti considerat blatist. Atit am putut miercuri".

"Sint in stare sa merg la biserica sa jur pe Biblie, sa nu-mi mai vad familia, daca sint vinovat. Dumnezeu e Sus si le vede pe toate. Niciodata n-am fost blat! Nu m-a cautat nimeni de la Dinamo, Steaua sau de la Rapid "

"Imi venea sa pling de ciuda cind am fost schimbat. De cite ori urcam in atac, ma rugam la Dumnezeu sa inscriu ca sa fug la tribuna oficiala sa-i dedic golul lui Borcea. Stiu de unde a pornit toata chestia asta, dar nu pot sa spun acum!"

Cosmin Pascovici

"Daca au fost ceva probleme, voi le stiti mai bine. Oricum, totul s-a rezolvat si nu am alte comentarii de facut pe aceasta tema"

Gheorghe Bosinceanu