Asteptand cu sufletul la gura ca pictorita si cantareata Anna Lesko sa ne dezvaluie identitatea noului sau iubit... surpriza!, aceasta s-a intors in bratele lui Irinel Columbeanu, asa cum sustin ziaristii saptamanalului X-Magazin. Conform aceleiasi publicatii, cei doi s-au amorezat din nou (sau poate nu au incetat niciodata sa se iubeasca) in preajma Sarbatorilor Pascale.

Se pare ca frumoasa de peste Prut s-a intors in bratele magnatului in momentul in care acesta era indragostit pana peste cap de manechinul Blanche si l-a facut pe Irinel sa uite de existenta acesteia. Si pentru ca a fost "Punct ochit, punct lovit", Anna a plecat la Paris cu Irinel, intr-o scurta vacanta, care i-a apropiat si mai tare. Insa nu suficient, de vreme ce locuiesc inca separat.

Gurile rele din anturajul celor doi spun ca, de aceasta data, ei vor ca relatia sa fie mult mai serioasa. Sa intelegem ca se va oficializa? Pentru a nu fi acuzati de lipsa de profesionalism, am incercat sa discutam cu frumoasa domnita. Aceasta nu a vrut sa comenteze subiectul, declarandu-ne doar: "Nu ne-am certat niciodata si am ramas intotdeauna buni prieteni".

Sa intelegem ca este adevarat? Sa fi fost impinsa de nevoile financiare sau Columbeanu isi mai dorea inca o pictura semnata de Anna Lesko?