Cantareata-senator Irina Loghin nu l-a ajutat degeaba pe controversatul afacerist botosanean Constantin Cuciureanu, prins de procurori pe cand incerca sa plece din tara.

In exclusivitate pentru cititorii sai, Adevarul a aflat ca omul de afaceri acuzat si chiar condamnat pentru pagube de miliarde de lei detine inregistrari cu Irina Loghin in care aceasta din urma il ameninta si il balacareste ca la usa cortului. Secretul din spatele acestor inregistrari este unul legat de o afacere esuata intre cei doi.

Concret, Cuciureanu s-a folosit de imaginea solistei pentru a produce cascavalul "Irina Loghin". Cei doi s-au certat intre timp, iar supararea cantaretei, care se considera pagubita in urma acestei afaceri, a condus la amenintari transmise telefonic lui Cuciureanu. Afaceristul a avut grija atunci sa puna deoparte casetele de la robotul telefonic pe care se aflau inregistrarile.

Dupa ce a ajuns in Parlament, Irina Loghin a cautat sa evite un eventual scandal cauzat de boscorodelile si amenintarile pe care i le canta la telefon lui Cuciureanu. Astfel se face ca cei doi au pastrat legatura pana in ziua de astazi.

Mai mult decat atat, Irina l-a si cazat pe botosanean in casa ei din Capitala, in timp ce facea demersuri pentru urgentarea obtinerii vizei de la Ambasada SUA pentru Cuciureanu. Acesta din urma a fost saltat, insa, de procurorii PNA chiar inainte sa se urce in avion.

Constantin Cuciureanu este cercetat pentru obtinerea frauduloasa a unor credite de la Banca Comerciala Romana - filiala Saveni, judetul Botosani. Totodata, el a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru un prejudiciu adus societatii Petrom. In vizorul anchetatorilor a intrat si modul in care Cuciureanu a castigat licitatia pentru programul guvernamental "Cornul si laptele".

Senatoarea evita in aceste zile sa stea de vorba cu ziaristii. Contactata telefonic, acesata a refuzat sa isi spuna punctul de vedere legat de acest scandal.