Mihai Stoica, presedintele Stelei, a fost judecat de Comisia de disciplina a FRF pentru lovirea unui suporter la meciul cu CFR Cluj, fiind suspendat 1 an si amendat cu 5370 euro! "Decizia este la limita maxima, dar este normala", a declarat MM Stoica.

In schimb, Gigi Becali i-a oferit suporterului batut de presedintele Mihai Stoica pentru impacare suma de 300.000.000 de lei, dupa cum afirma unele surse.

Gigi Becali si Radu Ion au iesit fericiti de la "negocieri", s-au imbratisat de fata cu presa si s-au pupat ca doi amici. Mihai Stoica, prezent si el la discutii, nu va mai fi actionat in judedecata. "Nu este vorba de bani, ci de niste facilitati: intrare pe viata la Steaua, poate il fac membru de onoare, fiindca a luat un pumn de la un conducator.

Mi-a spus ca daca lua un pumn de la mine chiar ii convenea", a precizat Becali.

Patronul stelist a anuntat ca nu-l va mai suspenda pe Stoica dupa acest incident. "Amenda de o suta de milioane de lei o va plati totusi, ca sa se invete minte. O sa-i dea si Radu o amenda", a declarat Gigi Becali. Radu Ion a declarat ca Mihai Stoica a fost nedrept cu el.

"Chiar imi convenea daca imi luam un pumn de la domnul Becali", a declarat Radu Ion