Intr-o conferinta de presa sustinuta la Mariott, patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca echipa va fi condusa de Titi Dumitriu, Dorinel si Radoi. Referitor la Zenga, Becali a afirmat: "Nu spun ca a fost demis, luati-o cum vreti. El a spus ca l-a rugat pe Pedrazzini sa ramina. "Daca nu vrea, atunci Titi Dumitriu, Dorinel si Radoi vor conduce echipa".

Referitor la Zenga, Becali a afirmat: "Nu spun ca a fost demis, luati-o cum vreti. El a fost sacrificat pentru binele echipei", a adaugat Becali.

A vrut sa plece dupa meciul de la Galati, iar aseara a fost lovit cu o piatra de un suporter. A fost picatura care a umplut paharul!".

Patronul din Ghencea l-a chemat, joi dimineata, la o discutie fata in fata pe antrenorul italian si i-a reprosat pe un ton violent modul in care a alcatuit echipa.

A urmat o cearta intre cei doi, dupa care Becali l-a anuntat pe Zenga ca este concediat.

Zenga s-a dus la stadion sa-si ia la revedere de la jucatori, in vreme ce la Marriott, Gigi Becali a anuntat ca Dumitru Dumitriu va fi antrenor interimar.

Intr-un interviu pentru Realitatea TV, Gigi Becali a precizat ca suporterii stelisti nu il pot contesta, pentru ca este patronul clubului. "Inteleg nemultumirea suporterilor, dar nu pot sa accept gesturile lor violente", a mai spus Gigi Becali. El a catalogat drept "laudabil' gestul Jandarmeriei de a interveni in forta, pentru a-i linisti pe suporteri.