Compania Orion Balet prezinta vineri, 20 mai, ora 19.00, la sala Atelier a Teatrului National I. L. Caragiale, spectacolul de dans-teatru Visul din vis (Fragmentarium), in regia si coregrafia lui Sergiu Anghel.

Visu din vis este un spectacol „coupé" format dintr-o suita de piese coregrafice, care sunt realizate pe muzici diverse, de la baroc si etno, la jazz, spiritual si electroacustica, intr-o viziune coregrafica inedita, ce imbina cu rafinament cele doua arte – dansul si teatrul.

Aceasta structura de spectacol este consecinta unui efort de adaptare a Companiei Orion Balet la un public tanar a carui psihologie a receptarii este din ce in ce mai mult marcata de mutatiile aparute in sfera consumului de informatie produse de televiziuni prin mijloacele lor stilistice caracterizate de fragmentarism.

In fata unui public devenit din aceste cauze excesiv de nerabdator, Orion Balet ofera un spectacol a carui coordonata structurala majora este varietatea.

Costumele: Ana Maria Munteanu

Danseaza: Elena Zamfirescu, Raluca Nicolae, Andreea Capitanescu, Catalina Gubandru, Cristina Bercuci, Sandra Mavhima, Raluca Botez, Gabriel Luca, Petre Voicu.