El doctor, ea asistenta. El compozitor, ea solista. El manager, amandoi vedete. Dinu Maxxer este cel cu care se iubeste Nicoleta Luciu de mai bine de opt ani, care a lansat-o in industria muzicala si care o sfatuieste din umbra. Ei bine Dinu a fost de acord sa ne povesteasca despre relatia lor, despre cat e de gelos si despre cum vede el viitorul.

Rep: Cand erai imaginea trupei Axxa, Nicoleta nu era o persoana foarte cunoscuta. Cum te-ai gandit sa o lansezi?

Dinu Maxxer: Eu am fost initiatorul trupei Axxa, am compus hiturile formatiei etc. Acelasi lucru l-am facut, mai apoi, si pentru Nicoleta. Asta in anul 2001 cand am infiintat formatia „Alize". Apoi cand „Alize" s-a desfiintat am format actuala „Laguna".

Din punct de vedere muzical, aceasta a fost contributia mea in lansarea Nicoletei pe scena muzicala, iar in celalalalt domeniu - manechin, coprezentatoare, actrita - am sustinut-o si incurajat-o. I-am dat sfaturi pertinente, avand in vedere ca aveam experienta. In 1999-2000 si 2002 am fost prezentator al postului TVR2 ( Tip Top Mini-top , Trupa DP 2, Vara Xtrema).

Rep: Multa lume te descrie ca pe un tip foarte gelos. Este adevarat?

Dinu Maxxer: Am marturisit deseori ca sunt un tip gelos doar daca femeia de langa mine genereaza situatii de aceasta factura. Daca nu... atunci reactionez ca un barbat care trebuie sa apere demnitatea partenerei - lucru pe care nu il consider ca o manifestare a geloziei sau in vreun fel deplasat! Oricum, am o vorba: „Gelozia este fiica Iubirii si sora mai mica a Mandriei", asa ca...

Rep: Tu esti cel care a convins-o pe Nicoleta sa pozeze in Playboy? Cum ai reactionat cand ai vazut succesul pe care l-a inregistrat?

Dinu Maxxer: Imediat ce Nico a castigat Miss Romania – in 1999 – a primit oferte de a poza in Playboy. Pe moment, nici unul dintre noi nu era pregatit. A mai trecut un an si am vazut cine aparea in pictorialele revistei respective si cum aratau acele doamne. Atunci am considerat ca e momentul sa pozeze. Am luat hotararea de comun acord.

Sincer, am vrut sa demonstrez ca este un corp perfect – si cred ca am reusit!

Rep: Cum reactionezi cand iubita ta primeste mesaje din partea admiratorilor?

Dinu Maxxer: De obicei mi le arata si ne distram pe seama lor. Exista si situatii in care unii devin insistenti si atunci Nicoleta ii pune la punct intr-un mod propriu al ei de care eu sunt mandru. Sunt incantat cand este complimentata, este ceva firesc, chiar imi pun intrebari cand cineva imi spune ca lui nu-i place Nicoleta.

Rep: Relatia voastra a fost afectata de popularitatea ei?

Dinu Maxxer: Intr-o masura putin mai mare decat a fost „afectata" de popularitatea mea din anii 1999-2002.

Rep: Spuneai ca vrei sa te casatoresti cu Nicoleta, dar ca nu vrei sa ii strici imaginea. Cum si cand crezi ca veti face pasul?

Dinu Maxxer: Subiectul a fost clarificat si epuizat in emisiunea TEO acum 2 luni. Nu mai comentam! (In luna martie Dinu, contactat de noi, ne-a declarat: „Dupa o relatie de opt ani suntem un cuplu deosebit, sudat. Nicoleta este singura femeie cu care vreau sa ma casatoresc. Ne consideram casatoriti din momentul in care ne-am mutat impreuna in apartamentul nostru.

Impartim totul, hotaram totul impreuna, la fel ca un cuplu unit in fata preotului. Dar nu cred ca este momentul sa facem acest pas. Nu are rost sa-i fac un rau Nicoletei acum, cand se afla pe val. Suntem un cuplu care se bucura de foarte multa notorietate. Mereu m-am gandit la imagine, am tinut cont de acest lucru. O sa oficializam legatura noastra abia atunci cand o sa vina un bebe.

Cand se va intampla acest lucru va fi ceva deosebit, in stil mare.").

Rep: Am inteles ca nu te mai ocupi de impresarierea Nicoletei. Este greu sa lasi imaginea ei pe mainile altcuiva?

Dinu Maxxer: Nu, e mare si stie sa-si poarte de grija singura, acum.

Rep: Crezi ca renuntarea la emisiunea „Teo" si noul angajament – pe post de actrita – o va ajuta pe Nicoleta in cariera?

Dinu Maxxer: E important sa faca ceea ce-i place, iar pe ea asta o atrage acum.

Rep: Ideea trupei Kiss iti apartine?

Dinu Maxxer: Trupa KYSS a luat fiinta la ideea prietenului de familie Mircea - tatal Amaliei. Apoi de imagine, piese, mesaj, target, management, concerte si... restul m-am ocupat eu. Ajutat din umbra tot de Mircea, caruia ii multumesc.

Rep: Exista un fel de reteta a succesului pe care ai aplicat-o si in cazul Iuliei (nr. sora Nicoletei)?

Dinu Maxxer: Din punct de vedere muzical, imi place sa cred ca eu reprezint cheia succesului, datorita calitatilor mele de compozitor si de formator de proiecte muzicale. Exact asta fac si acum: pe langa KYSS promovez un featuring alaturi de o voce tanara, Alma, si mai am in constructie doua proiecte: Ispita si Apropo.

Rep: Cum s-a nascut ideea imnului „Alo 112"?

Dinu Maxxer: Este un proiect indraznet si total nou in Romania. Am intalnit in Politia Romana oameni care au fost foarte deschisi la un astfel de stil de abordare a problemelor tinerilor din ziua de azi. A fost o materializare a unei discutii. Le multumesc domnilor comisar-sef Niculae si comisar-sef Zagoneanu care m-au sprijinit in realizarea piesei si a videoclipului la acest imn.

Rep: Ai avut o perioada in care nu ai fost foarte mediatizat. De ce?

Dinu Maxxer: In anul 2003, m-am hotarat sa revin la meseria mea de baza – Medicina. Dupa cinci ani de absenta mi-as fi pierdut dreptul de libera practica, deoarece am terminat Facultatea de Medicina in 1998. M-am apucat de invatat petru rezidentiat, lucru care iti ia aproape un an zi de zi.

Acum sunt medic rezident la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (Municipal) in anul I la specialitatea Medicina de Familie si iata-ma intors si in Show-biz .

Rep: Care sunt proiectele de care te-ai ocupat in ultima vreme?

Dinu Maxxer: Doresc sa-mi creez, in principal, o imagine de compozitor. Asta si pentru ca anul trecut am fost premiat la mai multe concursuri nationale si internationale pentru muzica de copii si, deoarece, cum am mai spus, eu am semnat in dreptul hiturilor Axxei si ale trupei Alize.

Mult timp am refuzat sa ofer piese muzicale altora pentru ca doream sa le pastrez pentru trupa mea sau a Nicoletei. Ulterior, am inceput sa formez si alte formatii, proiecte cum ar fi KYSS (trupa pe rotile - proiect unic in lume.

Fetele canta cover-uri dupa melodii rock’n’roll foarte cunoscute); trupa Ispita (doua fete care canta muzica orientala si danseaza in aceelasi stil) si formatia Apropo compusa din patru domnisoare ce au de transmis un mesaj ce va sparge canoanele actuale – o sa vedeti!

Rep: Spuneai ca vrei sa fii cunoscut ca si compozitor. Pentru cine compui acum?

Dinu Maxxer: In afara celor trei trupe, am mai multe voci tinere care promit. Majoritatea sunt acum elevi la Scoala Populara de Arte, clasa Profesoarei Zina Nichita. Este vorba despre Ioana, Andreea, Cosmin – chiar si Alma tot cu Zina face canto. De asemenea, am mai multe voci de copii care canta piese compuse de mine, dedicate varstei lor.

Ei sunt de la clasa profesoarei Gabriela Sauciuc: Karina, Gabriel, Evelyne, gemenele Parrilla si multi altii.

Rep: Vrei sa te relansezi alaturi de Alma si sa reapari in atentia publicului?

Dinu Maxxer: Alaturi de Alma – care reprezinta doar un duet – am aparut pentru a o ajuta pe ea sa urce mai usor treptele Show-bizz-ului si pentru a-mi sustine noua piesa (am vazut ca asta se practica acum).

Daca presa si televiziunile au perceput-o ca pe o relansare a mea, eu sunt incantat, dar asta inseamna ca anul trecut cand am refacut fosta mea trupa in formula de 4 a fost tot o relansare? Probabil ca cel mai fidel termen este „o lansare in cariera mea de solist" asa cum am debutat in 1996 sub pseudonimul Doctor M.D., experienta pe care am incheiat-o cand am format trupa Axxa.