Trupa Phoenix da startul unui turneu national, printr-un concert care va avea loc pe 22 mai, la Sala Palatului din Bucuresti. Evenimentul din Capitala, produs de Televiziunea Romana si Memento Music, se va numi "Celor dragi..." si va fi singurul cu scop umanitar - stringerea de fonduri pentru victimele inundatiilor din judetul Timis.

Toti banii incasati din vinzarea biletelor pentru concertul din Bucuresti vor fi donati sinistratilor. Phoenix va cinta piese consacrate, in formula Nicu Covaci, Josef Kappl, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Tandarica, Mani Neumann, Cristi Gram. Organizatorii spera sa beneficieze de sustinerea autoritatilor romane in acest demers.

Biletele pentru spectacolul de la Bucuresti costa intre 150.000 si 250.000 de lei si se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica si Teatrul National. Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a mai facut gesturi umanitare, printre care venirea in Romania cu un camion de ajutoare pentru victimele cutremurului din 1977.

Imediat dupa terminarea turneului national, Phoenix va sustine o serie de concerte in mai multe orase din SUA si Canada.