Potrivit Radio Romania Actualitati, familiile jurnalistilor au precizat ca nu stiu data exacta cand acestia se vor intoarce in tara. Rudele ziaristilor au precizat ca nu cunosc alte informatii in afara celor date publicitatii. La ora 19,00 este asteptata o conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, care va da detalii despre eliberarea jurnalistilor.

"Este o veste extraordinar de buna, e ca si cum s-a nascut a doua oara, sper sa fie adevarata in sensul ca am ajuns sa nu mai cred nimic pana nu ii vad acasa. Totusi, se pare ca este adevarat. E o bucurie imensa pentru care ne-am rugat in cele 53 de zile de cand ei au fost rapiti, rugaciuni pe care se pare ca cineva le-a auzit.

Vestea am primit-o de la administratia prezidentiala im jurul orei 14.30. Nu stiu insa mai multe. Astept sa-i vad acasa", a precizat senatorul Ion Vasile.

"Am avut incredere in Dumnezeu si in autoritati", a declarat logodnica jurnalistului Sorin Miscoci. Bucuria imensa si-a manifestat-o si mama ziaristului, care a precizat ca a primit semnale pozitive la ultima discutie pe care a avut-o la Palatul Cotroceni.