Steaua a invins cu 2-0 pe FCM Bacau, dar victoria a infierbantat si mai mult spiritele in Ghencea. Lucrurile in teren au fost simple. Bacaul "prietenului Sechelariu" a intrat pe gazon cu rezervele, iar partida s-a transformat in antrenament. Banel Nicolita a reusit o dubla, primele sale goluri la Steaua, dar liderul nu a convins pe nimeni ca a iesit din criza.

Nemultumirea celor 15.000 de fani a iesit la iveala imediat dupa fluierul de start al partidei, cand suporterii de la Peluza Sud au afisat mai multe bannere prin care isi exprimau regretul pentru debarcarea lui Zenga. "Walter... Ati executat singurul nevinovat", "Mandri de fularele pe care le purtam si peluza in care stam...

Atat!" sau "Pumnii si ura nu ne vor inchide gura" au fost mesajele care l-au determinat pe patronul Gigi Becali sa-si trimita batausii sa faca ordine. Aproximativ 20 de luptatori de la clubul de Wu-Shu al latifundiarului au descins in tribuna si au dat jos bannerele. A fost momentul in care tot stadionul a luat foc scandand "Rusine, rusine sa va fie!".

Vazand furia multimii, batausii s-au retras, nu inainte sa arunce cateva amenintari fanilor. Suparati pe masurile despotice ale patronului, suporterii au scandat de mai multe ori "Gigi lasa-ne!", scandari care nu i-au produs decat un zambet de lehamite boss-ului din Ghencea. La pauza, seful de galerie, Gheorghe Mustata, a fost chemat la ordine in loja lui Gigi Becali.

Repriza a doua a inrautatit si mai mult spiritele. Satula de circul de pe teren si fara conducerea lui Mustata, galeria a dat tonul scandarilor anticonducere. "Becali, pleaca din Ghencea" si "Dictatura, fara dictatura", a urlat intregul stadion. Intoarcerea lui Mustata in fruntea galeriei a fost intampinata cu fluieraturi.

Convinsi ca nu mai au ce vedea pe teren, fanii de la cele doua peluze au scandat "Fara blaturi!", parasind apoi stadionul. Exemplul lor a fost urmat de multi dintre suporterii de la tribunele I si II, astfel ca sfarsitul meciului a mai gasit doar 6000 de spectatori care au aplaudat o victorie nemuncita.

Dupa meci, Gigi Becali a catalogat mania fanilor drept o diversiune: "Cei care au strigat impotriva mea sunt niste vagabonzi. Nu o sa mai aiba ocazia sa strige pentru ca nu o sa mai intre pe stadion. Treaba asta cu suporterii contestatari este o manevra comunisto-securista. Aceste manevre sunt puse la cale de un personaj de la Dinamo, de Dan Voiculescu si de George Copos", a tunat seful Stelei.

Rezultatele etapei

Arges - Rapid 0-0

Farul - Gloria 1-0

Sportul - Poli T 0-0

Poli Iasi - Brasov 2-1

Steaua - Bacau 2-0

CFR Cluj - National 0-1

Craiova - Apulum 1-2

Dinamo - Otelul 4-0