Pentru ca discutiile de pe autostrada sa nu degenereze, fanii rapidisti au fost chemati la Pro Rapid. Initial ei au fost opriti la poarta si a intrat numai liderul lor Gigi Corsicanu', cu care s-a negociat un dialog decent. Apoi, au fost lasati inauntru si ceilalti aproximativ 100 de suporteri.

"Cine nu poate vorbi civilizat nu deschide gura!", le-a spus Corsicanu acestora.

"Am avut o discutie barbateasca, in care le-am reprosat ca nu au o atitudine demna de Rapid. Cind poarta acest tricou trebuie sa fie puternici, pentru ca au in spate suporteri adevarati, un antrenor profesionist si conducatori care le fac toate poftele.

Nu demult, la echipa asta, Sumudica, Lupu, Stanciu sau Jean Barbu se bateau care sa execute penaltyurile. Cei de acum fug ca iepurii. Trebuie sa inteleaga ca momiile nu au ce sa caute la Rapid, aici stau numai oamenii puternici!", a povestit Gigi Corsicanu' intilnirea de simbata seara.

Fanii s-au luat de Maftei, Stancu si Badoi, insa ultimii doi nu au fost de fata. "Vasile, ne-ai cam curentat, gresesti cam des in ultima perioada. Si urci prea mult in atac", i s-a reprosat capitanului echipei.

"Nu vrem sa interpretati gresit, v-am spus ce gindim, iar la meciul cu Farul sintem linga voi", a incheiat Corsicanu'.

"Sint fericit pentru eliberarea jurnalistilor din Irak. Restul, reactiile suporterilor rapidisti, stelisti sau dinamovisti, e trecator"

George Copos

"Nu e o reactie normala, dar o acceptam. A fost o discutie, pe autostrada erau mai nervosi, fiind imediat dupa meci. Mie mi-au reprosat ca am gresit cu Dinamo si ca am fost eliminat acum"

Vasile Maftei

"Suporterii au venit sa isi exprime nemultumirile, asta a fost tot. Este de apreciat ca au facut-o intr-un mod civilizat"

Dinu Gheorghe

Sperantele Rapidului, atitea cite mai erau, s-au cam spulberat la Pitesti. Mai mult decit oricare alta pretendenta la titlu, Rapid plateste tribut meciurilor jucate pe teren. Pe final de campionat s-au adunat indisponibilitati. Ilyes, Perja, Nae Constantin si Gane au sanse minuscule sa mai joace vreun meci in acest sezon.

Daniel Niculae si Artiom Karamian au revenit dupa accidentari, dar sint abia la 50% din posibilitati. Suspendati, Grigore si Vasilache n-au jucat cu Argesul. Maldarasanu, Maftei si Flavius Moldovan vor lipsi etapa viitoare din aceeasi cauza.

Mai mult, Moldovan sta la fiecare avertisment pe care il primeste si, slava Domnului, a primit.

Rapid nu e vreo echipa de sfinti, dar a jucat mai mult decit altele pe teren, nu in birouri. La Pitesti s-a lovit de o practica pe care au folosit-o si conducatorii giulesteni: primele indirecte. Bonusul propus de rivale s-a mulat perfect pe dorinta argesenilor de a obtine punctul salvarii matematice de la retrogradare.

FC Arges n-a avut de facut decit lucrul la care se pricepe cel mai bine: sa se apere 90 de minute supranumeric, omorind fotbalul din fasa. In conditiile unui lot subtiat dramatic, Rapid n-a putut contracara jocul defensiv al gazdelor si a macinat in gol, fara sa ajunga la poarta lui Vintila.

Sub privirile impasibile ale jandarmilor, suporterii au controlat autocarul, care se retragea la garaj, pentru ca nu cumva jucatorii sa paraseasca baza de pregatire culcati pe burta printre scaune

"Multumim domnului prefect pentru acel nume infect"

Suparati din cauza non-combatului favoritilor la Bistrita, in etapa trecuta, fanii pitesteni si-au afisat bannerele cu capul in jos, iar putin dupa startul meciului au scos un mesaj pentru autoritatile locale: "Multumim domnului prefect pentru acel nume infect".

Era vorba despre noua denumire a clubului, SC Arges 2005 SA, societate care a inlocuit-o pe cea veche, FC Arges Pitesti, datoare la bugetul de stat cu aproape 55 de miliarde de lei. y Cristi Marinescu

Cirtu i-a contrat pe Lucescu si "Vama"

"Am jucat cu Dinamo, apoi cu Dinamo II (Craiova), acum jucam cu Dinamo III (FC Arges"

Dinu Gheorghe inainte de meci

"Au ajuns toti sa-si dea cu parerea. Cine e asta sa-l bage presa atit in seama? Noi am jucat si dupa pauza la fel cum am facut-o in prima repriza"

Sorin Cirtu facind aluzie la meciul Rapid - U Craiova (4-0), cind oltenii au lasat-o mai moale dupa 0-0 la pauza

"Ii felicit pe jucatorii Argesului pentru cistigarea Ligii Campionilor! Mi-as dori sa-i vad pe pitesteni la fel de determinati si in ultima etapa. Nu este un final corect de campionat"

Razvan Lucescu imediat dupa joc si la conferinta de presa

"Sa vina la meci si sa vada cit de ambitiosi vom fi"

Sorin Cirtu, dupa plecarea lui Razvan Lucescu

"M-am blocat"

Vasile Maftei a fost eliminat in minutul 72, primind al doilea cartonas galben la un hent in careul pitestean.

Fotbalistul rapidist era afectat dupa meci, atit pentru faptul ca si-a lasat echipa in inferioritate numerica, dar si ca nu va juca etapa viitoare in meciul cu Farul, capital pentru rapidisti in lupta la un loc de cupa europeana.

"Eram disperat ca nu dam gol, de-aia am avut un gest necontrolat", a declarat la final capitanul de echipa al Rapidului.

I-au acuzat pe Coltescu si Szekely

La final jucatorii rapidisti l-au acuzat pe Sebastian Coltescu ca nu a acordat lovitura libera indirecta la talpa pusa de Danciu la sutul lui Negru.

"Cu FC National am fost sanctionati pentru o faza similara si am luat gol, acum de ce nu s-a dat? Coltescule, e clar ca nu ai avut curajul sa reactionezi, de-aia ai si fluierat imediat finalul", au strigat giulestenii.

Asistentului Szekely, care a dezavantajat Rapidul in meciul tur cu Apulum, cind a anulat un gol valabil al lui Stancu, i s-a reprosat ca l-a oprit aiurea pe Burdujan pentru ofsaid.

Antrenorii s-au injurat

Spre finalul meciului, antrenorii celor doua echipe au intrat in conflict si au sfirsit prin a se injura. Exasperat ca pitestenii ascundeau mingea iesita in afara terenului, secundul rapidist Rada a sutat in balonul de rezerva.

Cirtu s-a enervat si l-a injurat, Razvan Lucescu a sarit in ajutorul colegului sau si l-a injurat la rindul sau pe tehnicianul pitestean.

Vasilache e bine

Ciprian Vasilache, care a fost suspendat pentru meciul de la Pitesti, dar nu ar fi putut oricum evolua din cauza ca a facut febra, este refacut aproape suta la suta si aproape sigur va juca impotriva Farului, in etapa vitoare.

Initial se credea ca si Vasilache a fost afectat de virusul care a decimat zilele aceastea lotul rapidist, insa ieri s-a dovedit ca mijlocasul nu a avut decit o raceala.