Teatrul: frumoasa pasiune a transcenderii realului cotidian intr-un decor de poveste, visul omenirii regasit pe scena in care personajele, interpretad cu maiestrie drame ori comedii savurate de publicul spectator, dau viata gandurilor, trairilor, pasiunilor autorului.

De cealalta parte, spectatorul, fascinat si cuprins pana la pierderea de sine de jocul actorilor si tumultul intamplarilor desfasurate cand inaintea sa, cand in el insusi, traieste drama ori comedia scenei la intensitate maxima, plangand ori razand impreuna cu cel care s-a lepadat de sine pentru a se regasi intr-un personaj cand

trist, cand plin de voiosie.

Teatrul este lumea noastra, pusa in scena tocmai pentru a ne privi in oglinda si a ne intoarce, din cand in cand, la noi insine, teatrul este lumea viselor noastre, puse in scena tocmai pentru a nu uita sa visam, teatrul este frantura din viata noastra, pusa in scena tocmai pentru ca suma acestor parti sa se

regaseasca in intregul pe care pretindem a-l trai. Teatrul suntem Noi…

In 28 mai 2005, Mediasul are onoarea de a gazdui reprezentanti de marca ai teatrului romanesc contemporan, artistii Teatrului Bulandra din Bucuresti prezentand pe scena salii TRAUBE piesa "Sorry" de Alexandr Galin, in regia lui Yuriy Kordonskiy, una din cele mai bine cotate piese ale anului.

Distributia este una dintre cele mai alese, actorii Ion Caramitru, in rolul lui Iuri Zvonariov si Mariana Mihut in rolul Innei Rassadina, dand viata unei tulburatoare povesti de dragoste.

Intr-o Rusie ce anuleaza orice forma de libertate, cei doi se reintalnesc dupa 20 de ani, intr-o revedere marcata de sperante si deziluzii care construiesc rand pe rand un dialog viu, de un dramatism consistent.

Pentru rolul din acesta piesa, in cadrul Galei Uniter, editia 2005, Mariana Mihut a primit premiul UNITER pentru cea mai buna actrita.

Deschiderea stagiunii de teatru pentru Medias reprezinta in acelasi timp o onoare si o mandrie deosebita in a gazdui oaspeti de seama, artisti de mare valoare ai teatrului romanesc interpretand o piesa apreciata in mod deosebit de critica de specialitate si publicul spectator, si premiata la festivalurile nationale de

teatru. Mediesenii sunt chemati astfel sa asiste la o tulburatoare poveste, pusa in scena cu talent si pasiune de doua dintre cele mai mari nume ale teatrului romanesc: Ion Caramitru si Mariana Mihut.