Walter Zenga s-a insurat ieri pentru a treia oara, de data aceasta in Romania, tara in care a inregistrat cele mai bune rezultate din cariera sa de antrenor, dar in care a suferit si o imensa dezamagire provocata de demiterea sa prematura de la Steaua, cu numai trei etape inainte de a avea posibilitatea sa culeaga laurii muncii sale.

Casatoria italianului a stirnit un imens interes in rindul mass-media, dar, ciudat, nu si in rindul fostilor sai colaboratori din fotbalul romanesc.

Vicentiu Iorgulescu, directorul sportiv al clubului FC National, si Massimo Pedrazzini, fostul sau secund de la Steaua, sint singurii care au fost prezenti la cununia civila a prietenului lor, Walter.

Imbracati dupa ultima moda de la Milano, Raluca si Walter au descins in fata primariei sectorului 1 dintr-o masina de teren Hyundai Santa Fe. Dupa oficierea cununiei de catre ofiterul Starii Civile, Adrian Toma, cei doi miri si-au schimbat verighetele, care au costat aproape 4.000 de euro.

Bunica, incintata

Prezenta la fericitul eveniment, bunica Ralucai, Elena Rebedea, in virsta de 77 de ani, nu si-ar fi inchipuit niciodata ca nepoata ei va avea o cununie atit de mediatizata.

Tot tam-tam-ul creat in jurul acestei ceremonii a obosit-o pe proaspata doamna Zenga, care la un moment dat s-a confesat nasilor lor, Luiza si Serban Popescu, ca nu se astepta la amploarea pe care a stirnit-o casatoria ei.

Singurul moment in care Zenga a acceptat sa vorbeasca despre fotbal a fost clipa in care s-a dus sa primeasca felicitarile ultrasilor prezenti la cununia sa. Walter s-a multumit sa spuna ca Steaua merita sa cistige titlul de campioana.

Imbracati dupa moda de la Milano

Avind oarecare experienta in domeniu, Zenga a fost foarte atent la toate detaliile celei de-a treia casatorii din viata sa. Tinuta sotiei sale, semnata de Jean Paul Gautier, l-a costat 4.000 de euro.

Dupa cocktail-ul de la primarie, invitatii mirilor s-au indreptat catre selectul restaurant Casa Dante, aflat pe malul lacului Floreasca, unde era asteptat si Dan Petrescu, fostul sau colaborator de la FC National.

"Pentru noi este o zi foarte importanta, dar de doi ani si jumatate fiecare zi este frumoasa. Acum sint 50% italian, 50% roman. Normal ca ne vom stabili la Bucuresti, am cumparat o casa si parintii Ralucai sint aici."

Walter Zenga

Ultrasii ros-albastri nu l-au uitat

Nici suporterii stelisti nu l-au uitat pe Walter Zenga in aceasta importanta zi. O infocata sustinatoare a italianului, Alina Voineagu, a obtinut de la acesta un autograf chiar pe treptele primariei, sub privirile binevoitoare ale Ralucai Rebedea, cea care avea sa-i devina consoarta peste numai citeva minute.

Au tinut sa fie prezenti si citiva ultrasi ros-albastri care i-au urat lui Zenga "Casa de piatra" intr-un mod original, afisind un banner pe care scria: "Grazie per tutto, Sia felice Walter!" (n.r. - Iti multumim pentru tot. Sa fii fericit, Walter")