Adrian Mutu nu a renuntat la vechile sale obiceiuri.

Saptamanalul de sport "Fanatik" sustine in numarul aparut ieri pe piata ca Mutu a venit in secret luna trecuta la Bucuresti si a inchiriat un restaurant numai pentru el si pentru o domnisoara superba.O vorba populara foarte cunoscuta spune ca "lupul isi schimba parul, dar naravul ba!" Aceasta zici ca a fost inventata cu dedicatie pentru fotbalistul roman Adrian Mutu.

A facut numeroase eforturi sa demonstreze presei, fostei sotii, parintilor ca s-a schimbat, ca a dat uitarii aventurile, pentru a se concentra asupra fotbalului. Se pare insa ca Mutu tinde in continuare sa-si traiasca viata la maximum, prin tot felul de gesturi excentrice.

Potrivit saptamanalului "Fanatik", Adrian Mutu s-a gandit sa sparga monotonia care l-a cuprins in ultima perioada, mai ales de cand Alexandra Dinu i-a dat (iar) papucii. Fotbalistul ar fi inchiriat luna trecuta un avion particular de la Torino si in trei ore a fost la Bucuresti.

Aceeasi sursa sustine ca imediat dupa sosirea la Bucuresti, Mutu a inchiriat numai pentru el si pentru o domnisoara un restaurant intreg, localul "La Cena" din Capitala, unde a petrecut cateva ore, dupa care s-a intors la Torino. Spre deosebire de alte dati, fotbalistul ar fi baut doar o sticla cu vin si a mancat ceva usor.

Toata aventura l-a costat 15.000 de euro! Conducerea restaurantului bucurestean s-a aratat reticenta cand am cerut mai multe detalii, limitandu-se la a ne declara: "Noi nu obisnuim sa inchiriem intreg restaurantul pentru ca nu ne permitem. Deci informatiile dv. nu sunt corecte. si acum va rog sa ma lasati in pace". Dezamagita de Adrian, in ale carui promisiuni a crezut pana la...

Aida Yespica, Alexandra, fosta lui sotie, nici nu mai vrea sa auda de el, refuzand sa discute cu ziaristii despre el.

I-a expirat suspendarea

Pentru Adrian Mutu a sosit ziua cea mare. De azi, el se poate considera din nou fotbalist, suspendarea de sapte luni pentru dopaj expirand ieri. "Briliantul", care s-a antrenat in ritm normal alaturi de coechipierii sai de la Juventus, va debuta la "Batrana Doamna" duminica, in meciul pe care aceasta il va sustine, in ultima etapa, contra lui Cagliari.

Apoi, Mutu se va prezenta la nationala pentru "dubla" cu Olanda si Armenia.