Hagi a fost invitat sa participe luni seara la o festivitate de premiere de revista turca "Fotbal Plus", fiind anuntat ca este antrenorul numarul unu din Turcia in sezonul care se incheie saptamana aceasta. Gica a stat pret de o ora in barul hotelului Polat, un stabiliment luxos in care s-a cazat si delegatia lui AC Milan, care azi va disputa finala Ligii Campionilor. "Premiul ma onoreaza.

inseamna ca munca mea din acest an a fost apreciata si este acum rasplatita. Le multumesc cititorilor care m-au votat", a spus Gica pe scena. "Macar cineva vede ce am facut", a continuat "Regele" cand a revenit la una din mesele barului, trimitand inca o sageata catre conducerea Galatei.

Clubul ros-galben a mai primit un premiu, camerunezul Song fiind desemnat cel mai bun jucator din liga turca. "Le multumesc coechipierilor si in special antrenorului Hagi", a declarat fundasul de culoare.

in alta ordine de idei, presedintele Galatei, Ozhan Canaydin, a declarat, tot luni seara, intr-o emisiune televizata, ca Hagi a obtinut rezultate bune in acest sezon si ca este multumit de prestatia antrenorului roman. "Am castigat cu Hagi Cupa Turciei si ne-am luptat pana in ultimele etape pentru titlu.

Ne aflam acum pe locul trei din cauza ghinionului pe care l-am avut in meciurile cu Samsunspor, Kayserispor si Genclerbirligi. Eu consider ca Hagi a obtinut rezultate bune in acest sezon, care inca nu s-a incheiat. Avem un contract valabil si suntem multumiti de el. O schimbare se poate produce oriunde si oricand, dar continuitatea este cea mai buna", a afirmat baskanul.

S-a autopropus "Il Luce" la Galata?

Presa aparuta ieri in Turcia sustine ca Mircea Lucescu s-ar oferit fi sa preia conducerea tehnica a lui Galatasaray daca Hagi ar fi demis. Potrivit cotidianului "Takvim", "Il Luce" l-a contactat pe unul dintre oficialii Galatei, caruia i-a propus sa revina ca antrenor la echipa "Cim-Bom".

Oferta tehnicianului lui sahtior, care a mai pregatit pe Galata in perioada 2000-2002, nu a fost insa acceptata", mai scrie jurnalul turc.