Intr-o emisiune difuzata, miercuri, de Realitatea TV, presedintele director general al Societatii Romane de Radiodifuziune, Dragos Seuleanu, a declarat ca o parte dintre redactorii care l-au contestat sunt "niste anonimi", foarte slab pregatiti profesional. El a reafirmat faptul ca la postul public de radio nu exista cenzura, ci doar cateva greseli facute de redactorii sefi adjuncti.

In replica, jurnalista Cerasela Radulescu, unul dintre protestatari, a declarat ca Seuleanu este un manager razbunator. "Se stie ca cenzura a existat si inca mai exista la radio. Se taiau fraze care deranjau, se cenzurau declaratii critice la adresa PSD, stirea era rescrisa de conducerea redactiei", a adaugat Cerasela Radulescu.

Referitor la acuzatiile aduse de salariati privind sumele exorbitante cheltuite de Seuleanu in strainatate, directorul radioului public a mai precizat ca nu a facut nimic ilegal, chiar si cand pretul hotelurilor la care a stat era in jur de 400 de dolari pe noapte.

"Accept sa fiu schimbat, dar politic. Voi pleca doar in clipa in care lucrurile vor fi clare, cand voi fi gasit nevinovat" a adaugat Seuleanu.