Vedetele care si-au facut anii trecuti operatii de marire a bustului au ajuns sa-si doreasca sani din ce in ce mai mari si de ultima generatie. in timp ce Daniela Gyorfi a declarat in repetate randuri ca doreste sa-si schimbe implanturile, Jojo nu a declarat nimic, ci a trecut direct la fapte.

Mai ales ca specialistii spun ca dupa a doua interventie pacientele nu se mai plang de dureri pentru ca organismul este deja obisnuit. Jojo si Daniela Gyorfi au fost primele vedete de la noi care au avut curajul sa-si mareasca sanii intr-o perioada in care in Romania femeile se temeau de acest gen de interventii. Amandoua au fost incantate de rezultat.

Cu timpul insa s-au obisnuit prea mult cu forma si volumul sanilor lor si au inceput sa-si doreasca sa-i schimbe inca o data, mai ales ca implanturile nou aparute stau mult mai bine. Daniela si-a planificat deja interventia. "O sa imi schimb implanturile pana in luna iulie. Nu o sa-mi pun sani mai mari, ci de aceleasi dimensiuni, dar implanturile vor fi de ultima generatie.

Interventia va avea loc la o clinica din Capitala. O faceam mai demult, dar am avut foarte multe spectacole", ne-a declarat ea. Jojo a gasit timp si si-a implinit deja dorinta. Cel care a operat-o pe micuta blonda pentru a doua oara este nimeni altul decat medicul Andrei Carandino, fostul sot al Monicai Anghel. Interventia a avut loc in luna decembrie.

Blonda si-a pus implanturi cu gel siliconic coeziv, care imita foarte bine tesutul mamar, ceea ce face ca organismul sa le tolereze mult mai usor. Cand am intrebat-o despre aceasta interventie, Jojo s-a aratat foarte nemultumita de faptul ca s-a aflat. Initial a negat, ca in cele din urma sa recunoasca: "Mi-am schimbat implanturile pentru ca asa trebuie.

Primele expirau dupa cinci ani, asa ca a fost absolut necesar sa le schimb. Dar nu vreau sa vorbesc despre treaba asta. Este viata mea privata si nu vreau sa se scrie despre asta. Medicul care spune ca implanturile sunt garantate pe viata e un mincinos. De aceea nu sfatuiesc pe nimeni sa-si puna. Astea pe care le am acum sunt garantate zece ani."