Clujul va deveni probabil in acest weekend, alaturi de Bucuresti, a doua capitala a distractiei la un pahar de bere. Pe langa filmele p[roiectate "pe ecranele" Stella Artois, intre 27 isi 29 mai si URSUS isi asteapta prietenii la Festivalul de la Cluj, care, incepand din acest an, va fi integrat in seria de evenimente organizate sub numele Muzica URSUS.

Potrivit organizatorilor, evenimentele vor aduce clujenilor muzica prezentata in formula Daniel Buzdugan si Mihai Morar. Concertele, care vor incepe in fiecare zi a festivalului de la orele 18.00, vor fi sustinute de: Voltaj, Holograf, Sistem, Pavel Stratan, Taxi, Simplu, Cargo, Blazaj, Hi Q, Activ, Simplu, Zebre, Dana isi Luna Amara.

Festivalul Muzica URSUS de la Cluj se va desfaisura in spatiul de pe Splaiul Independentei, din fata Salii Sporturilor, pe o suprafata totala de 5000 de metri patrati. Organizatorii au pregatit 160 corturi pentru acest festival isi 50 de puncte de vanzare a berii cu 100 dozatoare.

Pe langa muzica de calitate, URSUS va oferi clujenilor numeroase concursuri cu premii, focuri de artificii, surprize, distractie si, bineinteles bere.

"Muzica URSUS se adreseaza tuturor celor care stiu sa se distreze, care ies frecvent cu prietenii la bere isi care apreciaza muzica buna. Vrem sa dezvoltam conceptul lansat anul trecut, iar Muzica URSUS sa devina treptat un punct de reper pentru cei care iubesc deopotriva muzica isi berea romaneasca de calitate", a declarat Alexandra Rusu, Senior Brand Manager URSUS.

"Festivalul care va incepe pe 27 mai este cadoul - deja traditional – pe care URSUS il face oraisului Cluj-Napoca. Am pregatit temeinic aceasta a treia editie a festivalului isi suntem convinisi ca startul Muzicii URSUS 2005 va fi primit cu placere de catre clujeni", a declarat Ionut Pop, Director de Vanzari, CBR Cluj.

Ca isi in anii precedenti, URSUS a luat toate masurile pentru ca festivalul sa se desfaisoare in cele mai bune conditii. Pe toata durata evenimentului, 50 de jandarmi si politisti, doua salvari isi doua echipaje de pompieri vor fi permanent in alerta. De asemenea, o atentie deosebita va fi acordata pastrarii curateniei in spatiul de desfaisurare a festivalului.

Organizatorii vor amplasa 100 de pubele de gunoi isi 40 de toalete ecologice. Perimetrul de desfaisurare a evenimentul va fi curatat de echipe de salubritate de doua ori pe zi, pe toata durata Festivalului.

Conceptul Muzica URSUS a fost lansat oficial anul trecut si, potrivit autorilor lui s-a bucurat de un succes deosebit la ultima editie Stufstock 2004 isi la Liberty Parade 2004. Sub numele Muzica URSUS, "Regele Berii in Romania" organizeaza o serie de concerte isi evenimente la care sunt invitate cele mai de succes trupe romanesti ale momentului.

Compania de Bere Romania isi desfaisoara activitatea in orasele Cluj-Napoca, Buzau, Timisoara isi Braisov, si detine o cota estimativa de piata de 24%. Marcile Companiei de Bere Romania sunt Ursus, Timiisoreana, Ciucais, Peroni isi Pilsner Urquell.

Compania de Bere Romania, membra a SABMiller plc., detine in acest moment 4 fabrici de bere, cu o capacitate totala de 3 milioane hectolitri isi aproximativ 1.300 de angajati.