.V.T. s-a plictisit sa stea pe tusa politicii si sa fie doar presedinte de onoare al PRM, asa ca isi pregateste intoarcerea. Dupa ce in urma cu patru zile C.V.

Tudor a avut o revelatie in direct la un post de televiziune, cum ca "fara el partidul nu exista", sambata s-au intrunit liderii grupurilor parlamentare ale partidului, Augustin Bolcas si Gheorghe Funar, care au redactat o scrisoare deschisa adresata lui C.V.T., prin care acesta este chemat inapoi pe functia de presedinte al formatiunii.

Si organizatiile de Tineret si de Femei ale PPRM au avut aceeasi initiativa, cerand convocarea de urgenta a Consiliului National PPRM pentru realegerea in functia de presedinte a lui Corneliu Vadim Tudor.

Mai mult decat atat, tineretul si femeile PPRM cer si renuntarea la doctrina crestin-democrata, pe care au spus ca si-au insusit-o in urma cu doua luni peperemistii, si revenirea la nationalismul care i-a consacrat.

"Schimbarea denumirii si a doctrinei nu ne-au adus nici un plus de imagine si nici un procent mai mare la alegeri, ci doar bulversarea electoratului fidel", se arata in scrisoarea organizatiei de tineret.

De asemenea, peperemistii care il vor pe Vadim presedinte cer "consilierilor" acestuia "sa mai ia o pauza si sa-si puna ideile in practica in alta parte", eventual intr-un partid "care nu imbratiseaza idealuri atat de frumoase si de curate ca ale PRM".

Augustin Bolcas, liderul grupului PPRM de la Camera Deputatilor, ne-a declarat, ieri, ca "situatia politica actuala necesita intoarcerea lui Corneliu Vadim Tudor in fruntea partidului". "Este o situatie politica complexa, care prefigureaza declansarea de alegeri anticipate", a explicat deputatul Bolcas, sustinand ca numai actualul "onorific" poate pregati partidul pentru anticipate.

Probabil ca la sfarsitul saptamanii viitoare va fi convocat de urgenta Consiliul National al PPRM, care va puncta sfarsitul carierei lui Corneliu Ciontu ca presedinte al partidului si reinscaunarea lui Vadim ca sef absolut al formatiunii.